ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Μαρτίου 2015 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

φέτος το ΠΑΣΧΑ νιώθουμε την ανάγκη να αφήσουμε, για άλλη μια φορά, την ευαισθησία των παιδιών μας και τη δική μας να αναδειχτούν και να αγκαλιάσουν  άλλες παιδικές ψυχές.


Αυτή τη φορά, η αγάπη του Πάσχα, θα μας οδηγήσει στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η «Κιβωτός του Κόσμου» βρίσκεται στον Κολωνό  και συντηρεί 400 παιδιά, ηλικίας από 1 έως 20 ετών, τα οποία φροντίζει ο Πατέρας Αντώνιος μαζί με εθελοντές. Επισκεπτόμενοι για πρώτη φορά τον χώρο, αισθανθήκαμε το ανθρώπινο χρέος  να ενισχύσουμε τα παιδιά που ζουν εκεί με όποιους τρόπους μπορούμε. Ξεκινάμε, λοιπόν, από τη Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου, τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων, σε κάθε σταθμό, με στόχο την προσφορά τους στην «Κιβωτό του Κόσμου». Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στα παιδιά του ιδρύματος από αντιπροσωπεία γονέων και παιδιών την Πέμπτη  2 Απριλίου  2015, στις 11.00 το πρωί. Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην παράδοση των προσφερόμενων ειδών, να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην Υπεύθυνη του Σταθμού. Η επιλογή θα γίνει κατόπιν κλήρωσης καθώς από κάθε σταθμό θα παραβρεθούν τρεις γονείς.Γνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που όλοι βιώνουμε , σας τονίζουμε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι για οτιδήποτε. Σας διαβεβαιώνουμε ότι ακόμη κι ένα χαμόγελό σας αρκεί καθώς κάθε μας προσπάθεια αποτελεί, έτσι κι αλλιώς,  ομαδική κίνηση και πρωτοβουλία.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος  Ν.Π.Δ.Δ.
Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών
Παναγιώτης Καμαρινόπουλος

Πιο Δημοφιλή