ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 19 Αυγούστου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν :

Όταν αναισθητοποιείται η…ευαισθησία μας για τα ζώα

Δείτε πως βρίσκονται οι πιο ακατάλληλοι άνθρωποι στη λάθος θέση! Όπως για παράδειγμα ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Πρασίνου, καθαριότητας και ανακύκλωσης. 

Σ’ αυτή τη θέση θα έπρεπε να βρίσκεται ένας άνθρωπος με ευαισθησίες για το περιβάλλον και για όλους τους ζώντες οργανισμούς. Στην περίπτωση του δήμου Φυλής, φαίνεται πως όλα τα παραπάνω είναι άγνωστες λέξεις και κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Κρικόρ Τσακιτζιάν

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος εδώ και καιρό υποπίπτει σε ατοπήματα, το ένα πίσω από το άλλο, τα οποία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς ακόμη εγκληματικές πράξεις. Όπως για παράδειγμα, οι φωτογραφίες που είχαν απασχολήσει πέρυσι τον τύπο και τον έδειχναν τη μια μέρα να ρίχνει μπαλοθιές με πιστόλι σε χώρο όπου βρίσκονταν παιδιά. Τότε έσπευσε να πει ψέματα ότι πρώτη φορά είδε το όπλο και πως ήταν άσφαιρα πυρά αυτά που έριχνε.  Σε μια άλλη φωτογραφία, εμφανίζεται έξω στο δρόμο να κρατάει στο ένα χέρι μια καραμπίνα και στο άλλο ένα πιστόλι και με αυτό που κρατούσε το πιστόλι, τραβούσε ταυτόχρονα και τη σκανδάλη της καραμπίνας, ενώ δίπλα του βρισκόταν ένα ανήλικο παιδί. Όλα αυτά τα «ωραία» είχαν συμβεί λίγο πριν τη δολοφονία ενός μαθητή του δημοτικού, μέσα στο σχολείο του από αδέσποτη σφαίρα.

Επειδή όμως ο κόσμος φαίνεται πως έχει κοντή μνήμη, όλα αυτά τα απίθανα, από το συγκεκριμένο αντιδήμαρχο, πέρασαν και ξεχάστηκαν. 

Όμως τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν κάποιες νέες φωτογραφίες με καινούργια κατορθώματα του ζωηρού αντιδημάρχου. 

Στα Άνω Λιόσια όπου βρίσκεται η επιχείρησή του, μέσα στον καύσωνα εμφανίζεται το κατοικίδιο του κ. Οικονομάκη, να εκτίει την ποινή του, γιατί έχει την ατυχία να είναι ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος το αφεντικό του!

 

Το καημένο το σκυλί, είναι μέρα νύχτα αλυσοδεμένο έξω από το μαγαζί του συγκεκριμένου κυρίου, που έχει αφήσει εκεί και λείπει σε διακοπές,  ιδίως τώρα, μέσα στον καύσωνα και το βλέπουμε δεμένο με μια αλυσίδα, που φτάνει ίσα για να ξαπλώσει πάνω στην καυτή λαμαρίνα που βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος του αφεντικού του. Τη συγκεκριμένη λαμαρίνα τη  χτυπάει ο καυτός ήλιος τουλάχιστον μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Το συγκεκριμένο σκυλί δεν απομακρύνεται από το σημείο αυτό ποτέ! Έχει καταδικαστεί από το αφεντικό του, να ζήσει αυτό το μαρτύριο για την υπόλοιπη ζωή του. 

Φαίνεται πως οι ευαισθησίες του κ. Οικονομάκη εξαντλούνται στη χλωρίδα και δεν του έμειναν αποθέματα ευαισθησίας και για την πανίδα. 

Το ερώτημα που τίθεται είναι σαφές. Εμείς που έστω και αργά, διαπιστώσαμε την απάνθρωπη μεταχείριση του συγκεκριμένου ζώου, θα επιτρέψουμε να μείνει ατιμώρητο αυτό το έγκλημα; Ο νόμος ορίζει συγκεκριμένη τιμωρία για όλους αυτούς που φέρονται με τέτοια βαρβαρότητα στα ανυπεράσπιστα τετράποδα. Θα κάνουμε κι αυτή τη φορά πως δεν τρέχει τίποτα για τον Αντιδήμαρχο περιβάλλοντος της Φυλής; Τότε δεν μένει παρά να τον διορίζετε και Αντιδήμαρχο Πολιτισμού… 

Δεν θα ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές και οι φιλοζωικές οργανώσεις για το συγκεκριμένο κύριο; Κι εσείς οι κάτοικοι του δήμου Φυλής, μη ξεχάσετε να τον ανταμείψετε αναλόγως μόλις σας ξαναζητήσει να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό του, στις επερχόμενες εκλογές. 

Κοντός ψαλμός αλληλούια !!!

Πιο Δημοφιλή