ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Αυγούστου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση
Νίκος Λιόσης :

Με λύπη μας τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες από τοπικά Blogs, μιάς μεθοδευμένης εκστρατείας λάσπης, κατασυκοφάντησης και προσπάθεια χειραφέτησης μερίδας της νεολαίας μας.

Πως ακριβώς να εκλάβουμε την στάση τους απέναντι στον Αναστάση Ατζάμπο,που προσπαθεί να δημιουργήσει σύλλογο φοιτητών μαθητών και να εκφράσει τα πραγματικά προβλήματα της νεολαίας; Ποιος άλλος δηλαδή θα μπορούσε να εκφράσει καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα της νεολαίας,εκτός από έναν 23 χρόνο συνομήλικό τους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα αλλά και προβλήματα,προβλήματα που έχει δημιουργήσει η ίδια κοινωνία, αλλά και η δύσκολη εποχή που περνάμε μετά από τέσσερα μνημόνια.
Γράφουν ότι θέλει να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2019 και γι' αυτό δημιουργεί σύλλογο.
Αποσιωπούν όμως ότι ήδη έχει κατέβει το 2014 στις Δ. εκλογές και έχει εκλεγεί πρώτος Τοπικός δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων και φυσικά αποσιωπούν ότι παραιτήθηκε από την πρωην παράταξη του καταγγέλλοντας με σφοδρότητα την ανακολουθία προγράμματος πράξεων και έργων.
Μήπως κύριοι των συγκεκριμένων Ηλεκτρονικών σελίδων θέλετε συλλόγους νεολαίας να "γλύφουν" εσάς και την οποιαδήποτε τοπική εξουσία;....Έχετε τέτοιους συλλόγους δίπλα σας και να τους Χαιρόσαστε ...Αυτοί και εσείς έχετε παίξει πολύ καλά το παιχνιδάκι τέσσερα χρόνια τώρα και φυσικά παίρνετε το μεροκαματάκι σας. Αφήστε λοιπόν την Νεολαία να βρει τον δρόμο της,πάψτε επιτέλους να μπαίνετε στα πόδια τους,έχουν πατερούληδες δεν θέλουν άλλους.
Πολύ φοβόμαστε ότι επιχειρείτε να δημιουργήσετε με οποιοδήποτε τρόπο τη νέα γενιά λαμόγιων,χρειάζεστε άλλωστε την διάδοχη κατάσταση,το βλέπουμε η διαπλοκή και η συναλλαγή σας γερνάει εύκολα.
Χτυπώντας τη νεολαία χτυπάς και τα παιδιά σου, την ελπίδα του τόπου σου...Αυτό μόνο να θυμάστε.

Με εκτίμηση:
ΝΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗΣ

Πιο Δημοφιλή