ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 09 Αυγούστου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

«Φίλος τον φίλο φίλευε και του `διν' ό,τι γύρευε»...τραγούδαγε ο αείμνηστος Γρ. Μπιθικώτσης, η μήπως στο Δήμο Φυλής, ισχύει το ρητό που λέει...«δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!»

Λαλίστατος ο  ιδιοκτήτης της Τεχνικής εταιρίας «ΑΓΧΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ» Χρήστος Μουζακίτης, αλλά  μόνο για το θέμα που έχει προκύψει με το φυσικό αέριο, με εμφανή επιθετική απολογία στις καταγγελίες Δημήτρη Μπουραΐμη, που βέβαια είναι προφανές, ότι έγινε με σκοπό να υπερασπιστεί τον φίλο του Χρήστο Παππού. Αλλά για την «ταμπακιέρα» με τα 25χίλιαρα που αφορούν απευθείας αναθέσεις, o εξειδικευμένος Μηχανολόγος, μούγκα στη στρούγκα που λένε και οι τσοπαναραίοι. Δεν ανέφερε τίποτα απολύτως!

Αλήθεια, έτσι για ν΄ αρχίσουμε με κάποιες ερωτήσεις...οι εργασίες συντήρησης του παλαιού Κοιμητηρίου αλλά και του νέου Κοιμητηρίου στα Άνω Λιόσια απαιτούν εξειδικευμένο Μηχανολόγο; Δεν μπορούσαν να γίνουν από τους υπαλλήλους του Δήμου; Ο  Γιώργος Κρητικός που είναι ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος υπεύθυνος για τα κοιμητήρια και που ομολογουμένως έχει αφιερώσει πολλές ώρες για την σωστή λειτουργία τους, έχει συναινέσει για αυτή την απευθείας ανάθεση; Θα είχε πολύ ενδιαφέρων να μας απαντήσει ο κύριος Κρητικός.Για να γίνουν ελαιοχρωματισμοί χρειάζεται εξειδικευμένος Μηχανολόγος, η απλοί μπογιατζήδες όπως έχουν όλοι οι Δήμοι; Επίσης, όσον αφορά την προμήθεια φωτιστικών σωμάτων, τι δουλειά έχει ο Δήμος να το αναθέσει σε εξειδικευμένο Μηχανολόγο; Έμπορας είναι, η κατασκευαστής φωτιστικών σωμάτων ο φίλος εξειδικευμένος Μηχανολόγος;

Πάντως εμείς κατά πάγια τακτική μας, απευθύνθηκε σε άλλους Δήμους του λεκανοπεδίου, τους δείξαμε τις αναθέσεις και οι άνθρωποι όπως ήταν φυσικό, γελάνε ακόμα με αυτά που γίνονται στο Δήμο Φυλής. Η απάντηση πάντως ήταν, ότι όλες οι παραπάνω εργασίες γίνονται από τα συνεργεία του Δήμου και όχι από εξειδικευμένους Μηχανολόγους! Δηλαδή, άμα αποφασίσει κάποια στιγμή ο Δήμος να εγκαταστήσει ΣΜΑ η Λειοτεμαχιστή, τότε τι θα κάνει; Θα φωνάξει τους εξειδικευμένους Μηχανολόγους της ΝΑΣΑ;

Παρ όλα αυτά, στην επιστολή του ο κ. Μουζακίτης προς τον κ. Μπουραΐμη αφού έπλεξε πρώτα το επαγγελματικό του εγκώμιο (λες και αμφισβήτησε κανείς την κατάρτισή του), κάνει σε ένα σημείο αναφορά, ότι με τις γνώσεις του και επειδή είναι φίλος με τον Χρήστο Παππού, θα γίνουν έργα κατασκευής φωτοβολταϊκού και αιολικού πάρκου στο ΧΥΤΑ Φυλής για να έχουν οι Δημότες τσάμπα ρεύμα, τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε επειδή το έχει αναφέρει και ο Δήμαρχος, αν κάνουμε λάθος διορθώστε μας. Επίσης με τις γνώσεις του λέει, θα έχουν και φθηνό νερό οι Λιοσιώτες.

Η συγκεκριμένη παράγραφος από το κείμενο διαμαρτυρίας και υπεράσπισης του Χρήστου Παππού γιατί έτσι το εκλαμβάνουμε από τον Χρήστο Μουζακίτη αναφέρει : «Εάν δε, έχετε υπομονή, θα διαπιστώσετε πως στο άμεσο μέλλον, τα τρία αυτά πολύ σημαντικά στοιχεία, η φιλία μου με τον Χρήστο Παππού, οι γνώσεις μου και η θέληση του Δημάρχου, θα δώσουν την δυνατότητα στους συνδημότες μας να έχουν εκτός από φθηνότερη θερμική ενέργεια, δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια στα σπίτια τους και φθηνότερο νερό, εκμεταλλευόμενοι τη παροχή φυσικού αερίου, τους φυσικούς πόρους της περιοχής μας, τον ήλιο και τον άνεμο δίνοντας στον Δήμο μας πνοή

Δηλαδή, μετά και από αυτή την δήλωση περί φωτοβολταϊκού και αιολικού πάρκου γιατί εκεί παραπέμπει, γίνεται να πάρουμε στα σοβαρά τον κύριο Μουζακίτη;  Ε όχι...δεν γίνεται με τίποτα! Μόνος του αυτοαναιρείται με αυτά που γράφει, γιατί μπορεί να είναι γέννημα θρέμμα των Άνω Λιοσίων, αλλά το τι γίνεται στο ΧΥΤΑ Φυλής και το τι αναμένεται να γίνει, μάλλον το παρακολουθεί το θέμα από την καρέκλα του και πρέπει να έχει μεγάλη άγνοια των γεγονότων και να είναι μακρυά νυχτωμένος! Αμφιβάλουμε με αυτά που γράφει, αν έχει μπει έστω και μια φορά στο χώρο του ΧΥΤΑ.

Αλλά και για ποιο άμεσο μέλλον και πόσο άμεσο δηλαδή; Δεν βλέπει ότι η υπόθεση της Χιρίγια πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια και «θάφτηκε»; Εκτός βέβαια, αν είναι τόσο αφελής (που δεν το νομίζουμε) και πιστεύει τις προεκλογικές και μετεκλογικές μπούρδες του Χρήστου Παππού, περί αποκατάστασης του ΧΥΤΑ και μετατροπή σε πάρκο ανακύκλωσης αλά Χιρίγια...τότε, τι να πούμε; 

Όσο για το φθηνότερο νερό που λέει ο κύριος Μουζακίτης, τι εννοεί; Γιατί εδώ γελάνε και οι γλάροι στο ΧΥΤΑ! Μάλλον δεν γνωρίζει, η κάνει πως δεν γνωρίζει, ότι όλος ο υδροφόρος ορίζοντας της περιοχής, είναι μολυσμένος εξαιτίας του ΧΥΤΑ και το νερό δεν κάνει ούτε για πότισμα! Εκτός βέβαια αν εννοεί, ότι με τις γνώσεις και την φιλία του με τον Δήμαρχο, ο κύριος Μουζακίτης, θα εκμεταλλευθεί το νερό από την μονάδα επεξεργασίας στραγγισμάτων του ΧΥΤΑ όταν και εάν γίνει (ξέρετε αυτή που ψήφισε ο Χρήστος Παππούς στον ΕΔΣΝΑ και που αφήνει στην ατμόσφαιρα αμμωνία  επιβαρύνοντας περιβαλλοντικά επιπλέον την περιοχή) επειδή η υπόθεση είναι στα δικαστήρια.

Μια και το έφερε η κουβέντα και επειδή είναι φίλοι ο κύριος Μουζακίτης με τον κύριο Παππού και ως φίλοι σίγουρα θα τα λένε κάπως ποιο συχνά, μήπως, λέμε μήπως, έτσι πάνω στη κουβέντα εκμυστηρεύτηκε ο Δήμαρχος στο φίλο του για το τι λένε οι μελέτες που έχει αποκρύψει και που αφορούν την καταγραφή των αποβλήτων και των ρυπαντικών φορτίων στην περιοχή του ΧΥΤΑ Φυλής; Το λέμε αυτό και το ρωτάμε, γιατί συνήθως οι φίλοι...τα λένε όλα μεταξύ τους.

Πάντως είναι προφανές, ότι ο κύριος Μουζακίτης έγραψε την συγκεκριμένη επιστολή, για να υπερασπίσει τα συμφέροντά του, κάτι που είναι θεμιτό, αλλά και τον φίλο του, Δήμαρχο Φυλής, γιατί απλά έτσι κάνουν οι πραγματικοί φίλοι...στα δύσκολα φαίνονται! Όμως θεμιτό βέβαια  και από την πλευρά μας, είναι να ερευνήσουμε δημοσιογραφικά και να βάλουμε στο «μικροσκόπιο» όλα τα έργα που έχει πάρει ο κύριος Μουζακίτης από τον Δήμο Φυλής, γιατί όπως και να το κάνουμε, δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο να βγαίνει εργολάβος για λογαριασμό του Δημάρχου, να επικαλείται την φιλία του και να απαντάει σε καταγγελίες που κάνει η Αντιπολίτευση...Αυτό δεν γίνεται πουθενά σε κανέναν Δήμο! Μόνο στα Άνω Λιόσια γίνεται!

Χρήστος Μουζακίτης

Ακολουθεί η επιστολή του Χρήστου Μουζακίτη η οποία όπως αναφέραμε πριν, είναι εμφανώς επιθετική, αλλά συνάμα περιέχει και  μια ισχυρή δόση απροκάλυπτης  σπέκουλας υπέρ του φίλου Χρήστου Παππού :

Προς κ. Μπουραΐμη:
Κύριε Μπουραΐμη διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον το δελτίο τύπου της παράταξης Δύναμη Συμμετοχής στο οποίο αναφέρεστε στο όνομά μου.
Καταρχήν θα πρέπει να συστηθούμε. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Άνω Λιόσια. Σπούδασα Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο οποίο εισήχθην μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου καριέρας, εργαζόμενος αρχικά σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, επέβλεψα πλήθος από μεγάλες και πολύπλοκες μηχανολογικές κατασκευές. Στην συνέχεια ίδρυσα την δική μου τεχνική κατασκευαστική εταιρεία η οποία έχει εκτελέσει επιτυχώς πλήθος τεχνικών έργων κυρίως στον νευραλγικό χώρο των υποδομών.
Λόγω της εμπειρίας αυτής (θεωρούμαι αποδεδειγμένα από τους εμπειρότερους Μηχανολόγους στον κλάδο των μηχανολογικών κατασκευών και ιδιαίτερα στο φυσικό αέριο) κατάφερα, η τεχνική εταιρεία μου, μέσω ειδικής και απαιτητικής αξιολόγησης, να είναι σε θέση να αναλαμβάνει και να εκτελεί έργα κεντρικών δικτύων φυσικού αερίου.
Την εξειδικευμένη αυτή δουλειά μπορούν να την εκτελούν μαζί με τη δική μου, μόνο, τέσσερις ακόμα εταιρείες μεγάλες και καταξιωμένες σε ολόκληρη την Αττική.
Σε αυτό το πλαίσιο και μέσω διαγωνισμού στον οποίο μειοδότησα με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής μας ανέθεσε την κατασκευή του δικτύου στα Άνω Λιόσια και όχι ο, πράγματι φίλος μου, Χρήστος Παππούς.
Υπενθυμίζω πως η τεχνική μου εταιρεία κατασκευάζει το δίκτυο φυσικού αερίου σε οποιονδήποτε θέλει να συνδεθεί με αυτό, σε ολόκληρη την Δυτική Αττική και όχι μόνο στα Άνω Λιόσια, λόγω της ανωτέρω μειοδοσίας.
Η φιλία μου με τον Χρήστο Παππού, οι τεχνικές μου γνώσεις και η θέληση του Δήμαρχου, έδωσε την δυνατότητα στους δημότες των Άνω Λιοσίων να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε καθαρότερη και κυρίως φθηνότερη ενέργεια, -αν έχετε αντίρρηση εκφράστε το.
Εάν δε, έχετε υπομονή, θα διαπιστώσετε πως στο άμεσο μέλλον, τα τρία αυτά πολύ σημαντικά στοιχεία, η φιλία μου με τον Χρήστο Παππού, οι γνώσεις μου και η θέληση του Δημάρχου, θα δώσουν την δυνατότητα στους συνδημότες μας να έχουν εκτός από φθηνότερη θερμική ενέργεια, δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια στα σπίτια τους και φθηνότερο νερό, εκμεταλλευόμενοι τη παροχή φυσικού αερίου, τους φυσικούς πόρους της περιοχής μας, τον ήλιο και τον άνεμο δίνοντας στον Δήμο μας πνοή.
Κάτι τελευταίο. Οι πραγματικοί Μηχανικοί μιλούν με αριθμούς και δεδομένα και όχι με τίτλους για δήθεν εκατομμύρια Ευρώ, κάτι για το οποίο σύντομα θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη. Μέχρι τότε όμως θα σας δώσω δεδομένα προς σκέψη, σύγκριση και εξαγωγή συμπερασμάτων.
Με 100.000 Ευρώ και όχι με τα ψεύτικα εκατομμύρια που αναφέρετε, η θέληση του Δήμαρχου Χρήστου Παππού και η τεχνική μου εταιρεία, εγκατέστησε 2.500 μέτρα δίκτυο φυσικού αερίου, σύνδεσε 6 δημοτικά κτίρια και έδωσε την δυνατότητα σε 1000 συνδημότες μας να συνδεθούν με φυσικό αέριο.
Αντίστοιχα επί των ημερών σας, δίνατε 24.800 ευρώ για να διώχνετε τις κάμπιες από τα δέντρα, όπως φαίνεται παρακάτω.
Και ο νοών νοείτω…
Χρήστος Μουζακίτης
Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Πιο Δημοφιλή