ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Δημοσίευση στο προσωπικό ιστολόγιο του επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» Δημήτρη Μπουραϊμη, ο οποίος αφήνει σαφέστατες αιχμές για «στημένη» βράβευση Αντιδημάρχων του Δήμου Φυλής.

Δημήτρης Μπουραϊμης : Ο σκοπός των εξωραϊστικών και πολιτιστικών

συλλόγων ενός δήμου είναι ταυτισμένος με την προστασία και ανάπτυξη της συνοικίας τους. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η πρόεδρος του εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Πανοράματος, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής γιορτής του συλλόγου και κατά παράβαση πιθανόν της θέλησης αρκετών μελών του Δ.Σ τα οποία και απουσίαζαν, βράβευσε δυο μέλη της διοίκησης του δήμου:
1) Το Μιχάλη Οικονομάκη, επειδή προφανώς α) προτιμά αντί για τα συμφέροντα των κατοίκων της συνοικίας, να προστατεύει το συμφέρον οικογένειας τσιγγάνων που έχουν καταπατήσει δημοτικό ακίνητο χαρακτηρισμένο ως κοινόχρηστο χώρο β) έχει δημιουργήσει ανεξέλεγκτη χωματερή στο βόρειο τμήμα του Πανοράματος και γ) έχει εγκαταλείψει πλατείες και αθλοπαιδιές στην περιοχή.
2) Το Νίκο Χατζητρακόσια, επειδή προφανώς τα 4 χρόνια διοίκησής του δεν έχει δημιουργήσει ούτε ένα τετραγωνικό επιπλέον χώρου στα υπεράριθμα σχολεία του δήμου.
Σκοπός των εξωραϊστικών και πολιτιστικών συλλόγων ενός δήμου είναι, επίσης, να προάγουν τον ποιοτικό πολιτισμό, κάτι που κατά κανόνα κάνουν οι σύλλογοι του δήμου Φυλής, όπως έγινε και με την παρουσία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Γλυκερίας στο Βορεινό της Ζωφριάς.

Πιο Δημοφιλή