ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 08 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

 ''Parapolitic Annotation''

Επειδή δημοσιογραφικά η «στήλη» ασχολήθηκε να διαπιστώσει την αλήθεια σχετικά με την 2η αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ, ανακαλύψαμε, ότι ο Θωμάς Μπιζάς σκόπιμα κρύβει την αλήθεια για το τι ψήφισε ο Δημήτρης Μπουραϊμης.

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι και στην διόρθωση που έκανε στο μπλόκ του ο κ. Μπιζάς για την στάση του κ. Μπουραίμη στην 2η αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ, εξακολουθεί να λασπολογεί και να λέει ψέματα. Στην επισυναπτόμενη απόφαση του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ 1/2016 ΑΔΑ:ΩΒΠΜΟΡ05-0ΚΓ και συγκεκριμένα στην σελίδα 22 φαίνεται καθαρά ότι ο κ. Μπουραϊμης ψήφισε κατά του ΠΕΣΔΑ.

Και επειδή το δούλεμα συνεχίζεται εμείς ρωτάμε τον κ. Μπιζά που ονειρεύεται «φλισκούνι και μέντα», γιατί η Αντπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Αφροδίτη Μπιζά ψηφίζει τις επεκτάσεις του ΧΥΤΑ στην Β και Α φάση, και δεν τον έχει κλείσει μέχρι σήμερα να φυτέψει φλισκούνι και μέντα. Γιατί δεν μας λέει τι έκανε η Αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ τα τέσσερα χρόνια που είναι στην διοίκηση, τα 600.000.000€ (εξακόσια εκατομμύρια) που πλήρωσαν οι πολίτες του λεκανοπεδίου και πως τα διαχειρίστηκε; Γιατί δεν μας λέει από τον πακτωλό χρημάτων που πέρασαν από τα χέρια της, τι έργα έκανε προς όφελος των πολιτών; Γιατί δεν μας λέει πως κατόρθωσε ένα εύρωστο φορέα που ανέλαβε μετά τις εκλογές του 2014 να τον απαξιώσει και να μην μπορεί να διαχειριστεί τα καθημερινά απορρίμματα; Γιατί δεν μας λέει τι γνωρίζει για την διαγωνιστική διαδικασία των στραγγισμάτων και πόσα λεφτά είναι η δαπάνη αυτή; Υπάρχει άραγε στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και όχι μόνο, «οσμή» σκανδάλου;;;

Πιο Δημοφιλή