ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Για μια ακόμα φορά η περιοχή μας γίνεται το θύμα των άστοχων χειρισμών της Περιφέρειας Αττικής, που με αποφασή του αναλαμβάνει να υλοποιήσει ο Ενιαίος Σύνδεσμος, επιτρέποντας την ρίψη απορριμμάτων στο αποκατεστημένο τμήμα της χωματερής.

Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι μεταξωτές κορδέλες που μας υπόσχονταν δεν ήταν τίποτα άλλο από φύκια, βυθίζοντας όλο και περισσότερο στην υποβάθμιση την ήδη επιβαρυμένη περιβαλλοντικά περιοχή των Άνω Λιοσίων και των γύρω περιοχών.

Όλα αυτά βέβαια γίνονται με την ανοχή της Διοίκησης του Δήμου Φυλής, που περιορίζεται απλώς στην είσπραξη των αντισταθμιστικών (λύτρα και έκτακτα δωράκια). *Βλέπε Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου 02/07/2018 1 ο θέμα: ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ''ΟΡΩΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ'' ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ Με λίγα λόγια, η Υγεία και η Αξιοπρέπεια αυτού του τόπου ισούται με τα αντισταθμιστικά συν το μπόνους των 2.300.000 ευρώ!!! Η κυβέρνηση από την άλλη, παρακολουθεί ως Πόντιος Πιλάτος τις εξελίξεις υποσχόμενη - κατά τη συνήθη τακτική της- τα πάντα στους πάντες, αρνούμενη όμως να πάρει ουσιαστικές αποφάσεις που θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις για την ανακούφιση της περιοχής μας. Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι εύλογα: 


 Έχει εκπονηθεί ολοκληρωμένη περιβαλλοντική και διαχειριστική μελέτη για τη μεταφορά και την αντικατάσταση της υφιστάμενης δομής εναπόθεσης; Και αν «Ναι» σε ποιο σημείο βρισκόμαστε; Γιατί δεν ενημερώνεται ο Πολίτης της Περιφέρειας επί τούτου; 


 Επισημαίνεται η «αφωνία» της κας. Δούρου σε σειρά ζητημάτων που αφορούν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Περιφέρειας (Χωματερή, πλημμύρες Μάνδρας κ.α.). Αλήθεια ας μας εξηγήσει ποιος μαζεύει καλύτερα τα σκουπίδια; Οι μνημονιακοί ή οι αντιμνημονιακοί κατά δήλωσή της;  Φτάνει πια. Ας γίνουν επιτέλους τα λάθη και οι παραλήψεις του παρελθόντος ο οδηγός για λύσεις βιώσιμες που θα αναβαθμίσουν το περιβάλλον που ζούμε.

Ας πούμε όλοι εμείς, που ζούμε σε αυτή τη περιοχή, με τη στάση και τη δράση μας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! 
Το Κίνημα Αλλαγής παίρνοντας πρωτοβουλίες θα σταθεί εμπόδιο σε όποιον συνεχίσει να θεωρεί την περιοχή μας το αποχωρητήριο της Αττικής. 
   

Γραμματέας
Συντονιστικής Επιτροπής
Τ.Ο. Δήμου Φυλής
Σπυρόπουλος Ανδρέας

Πιο Δημοφιλή