ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 06 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Λυπάμαι ειλικρινά για μια ακόμη φορά που ένας φορέας όπως το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δίνει το δικαίωμα σε έναν άνθρωπο - που εκτός από «Μάτα Χάρι» είναι και κατ΄ εξακολούθηση ψεύτης - να τον εκπροσωπεί.

Εκτεθειμένος στους συντρόφους του, πανικοβλημένος από την αποκάλυψη του ρόλου του και σε αδιέξοδο, ο Θωμάς Μπιζάς αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ένα, ακόμα, μεγάλο ψέμα, ισχυριζόμενος ότι στη συνεδρίαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ υπερψήφισα την «Έγκριση 2 ης Αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής».Μάλιστα, παραθέτει και το σύνδεσμο της σχετικής απόφασης, θεωρώντας πως κανείς δε θα μπει στον κόπο να διαβάσει κείμενο 103 σελίδων και εύκολα θα προσπεράσει την 9 η σελίδα όπου βρίσκεται η αλήθεια. Μόνο που η ίδια η παραπομπή του έρχεται να τον διαψεύσει, αφού αποδεικνύεται όχι μόνο δεν ψήφισα τη διαδικασία αλλά απείχα και την κατήγγειλα.

Ήμουν δε, ο μόνος από τα 7 μέλη της Ε.Ε (μεταξύ των οποίων οι Ρένα Δούρου, Χρήστος Παππούς και Αφροδίτη Μπιζά) που δεν ψήφισε. Επιπλέον, καταψήφισα και κατήγγειλα το συγκεκριμένο θέμα και στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ, ενώπιον των 66 εκπροσώπων από τους δήμους και την Περιφέρεια Αττικής, για να μάθουν όλοι ότι οι αλήθειες είναι συγκεκριμένες και σκληρές: ο ΧΥΤΑ Φυλής δεν θα κλείσει στη θητεία αυτής της διοίκησης, με αποκλειστική ευθύνη της προέδρου και αντιπροέδρου κ. Μπιζά. Ο αποτεφρωτήρας δε θα μεταφερθεί, με ευθύνη της Προέδρου και αντιπροέδρου κ. Μπιζά. Το ΕΜΑΚ θα μετατραπεί σε φαραωνικό εργοστάσιο, αυξάνοντας την δυναμικότητα του με ευθύνη της προέδρου και αντιπροέδρου κ. Μπιζά. Τις αλήθειες αυτές ο Θ. Μπιζάς τις κρύβει συνειδητά και προσπαθεί να ταΐσει σανό εκείνους που τον διαβάζουν.

Οι αλήθειες που έχουν σχέση με τον Θ. Μπιζά την διαχείριση των απορριμμάτων και τα οικονομικά στοιχεία από 01-09-2014 και εντεύθεν θα ακολουθήσουν. Τέλος, διευκρινίζω ότι επέλεξα να απαντήσω στα ψεύδη του Θωμά Μπιζά απευθυνόμενος στον ίδιο, ως πρόσωπο. Ο ίδιος επέλεξε να αναγάγει μια προσωπική αντιπαράθεση σε συλλογική, εμπλέκοντας το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Οι λόγοι είναι προφανείς. Θεωρεί τους συντρόφους του πρόβατα που τον ακολουθούν άκριτα.  Επιβεβαιώνοντας ότι εκτός από «λαγός» είναι και λύκος… 

*Επισυνάπτονται οι σχετικές αποδείξεις από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ

 

Πιο Δημοφιλή