ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Σε τροχιά διάλυσης η παράταξη «Νέα Εποχή» του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού. Φαινόμενο που προσπαθούν να αποκρύψουν αλλά και να αποδεχτούν, τόσο ο Χρήστος Παππούς, όσο και τα εναπομείναντα στελέχη της παράταξής του.

Έτσι έκαναν και με την  παραίτηση από το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας ‘Ανω Λιοσίων  και από την παράταξη του κ. Παππού, της Μαρίας Χριστοπούλου, η οποία την έχει υποβάλλει εδώ και ένα μήνα. Παρ όλα αυτά η κ. Χριστοπούλου, αναγκάστηκε ωστόσο να την δημοσιοποιήσει διότι αρνούνται πεισματικά να την αποδεχτούν και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην δήλωσή της, οι λόγοι της παραίτησης, είναι ότι  «μέχρι και σήμερα δεν έχει προχωρήσει τίποτα σημαντικό» στο Δήμο Φυλής. Όπως όλα δείχνουν, η Μαρία Χριστοπούλου αλλά και άλλα στελέχη από την «Νέα Εποχή» έχουν ταχθεί στο πλευρό του Αλέξη Κουλοχέρη ο οποίος όπως φαίνεται, θα θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Φυλής.  Εν τω μεταξύ, καλά πληροφορημένες πηγές του «Pitsounicity.gr» αναφέρουν ότι, ετοιμάζονται να αποχωρήσουν και άλλα στελέχη της παράταξης του Χρήστου Παππού και ότι αυτό είναι θέμα χρόνου...


Ακολουθεί η δήλωση παραίτησης της Μαρίας Χριστοπούλου καθώς και η επίσημη αίτηση που έκανε.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Με την ενασχόληση μου με τα κοινά  στόχος μου ήταν να να τοποθετήσω ένα λιθαράκι στην καλυτέρευση αυτής της πόλης.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει προχωρήσει τίποτα σημαντικό.

Προχώρησα στις 31-5-2018 στην παραίτηση μου από μέλος της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή» και από τοπικός σύμβουλος, για προσωπικούς λόγους.

Σήμερα, δυο μήνες μετά αναγκάζομαι να την δημοσιοποιήσω με αυτον τον τρόπο,  γιατί κάποιοι αρνούνται την απόφαση  μου και εκμεταλλεύονται το όνομα μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε πολύ καλά  την προσωπικότητα μου και  αναγνωρίζετε την ορθότητα της πράξης μου.

Δηλώνω παρούσα και ενεργή δημότης σε κάθε κίνηση που θα έχει ως μοναδικό στόχο αυτήν την πόλη. Έχουμε όλοι απογοητευτεί από τις  προσωπικές και ατομικές φιλοδοξίες κάποιων.

Αναζητούμε το πρόσωπο, που θα μας ενώσει σε έναν αγώνα για μια καλύτερη πόλη.

Ζω εδώ και οφείλω να προσφέρω  στα παιδιά μου ένα καλύτερο αύριο.

Με εκτίμηση

Μαρια Χριστοπουλου

Πιο Δημοφιλή