ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Γράφει ο Αντ. Δεωνάς

Όσο μαζεύονται τα σκουπίδια από τους δρόμους, σχεδόν κανείς Δήμαρχος δεν μιλάει και δεν λέει τίποτα, επειδή προφανώς τον βολεύει η κατάσταση και δεν τον ενδιαφέρει τι επικρατεί στο ΧΥΤΑ Φυλής.

Οι περισσότεροι, δεν ξέρουν ούτε που πέφτει ο ΧΥΤΑ και είναι της λογικής «πληρώνω για τα σκουπίδια που παράγω, δεν με νοιάζει που πάνε, που θάβονται και αφήστε με ήσυχο». Πέρασαν τέσσερα χρόνια και δεν ακούστηκε κανένας Δήμαρχος (με εξαίρεση κάποιους Αντιδημάρχους και Αντιπολιτεύσεις) για το τι θα γίνει με τα απορρίμματα, παρόλο που το «καμπανάκι» του κινδύνου έχει αρχίσει να χτυπάει πολύ καιρό τώρα. Το μόνο που τους νοιάζει, είναι πως θα τους χρηματοδοτηθεί κάνα έργο από την Περιφέρεια, να κάνουν ασφαλτοστρώσεις, παιδικές χαρές, να κάνουν εκδηλώσεις και το πως θα επανεκλεγούν.


Πέρασαν τέσσερα χρόνια και δεν είδαμε έναν Δήμαρχο να πάρει πρωτοβουλία γι αυτό το μείζον θέμα, δεν είδαμε να μαζευτούν, να συγκροτήσουν μια ομάδα εργασίας, να πάνε στον Υπουργό και την Περιφερειάρχη, για να πιέσουν ώστε να βρεθεί λύση! Απεναντίας, έκρυψαν σχεδόν όλοι το πρόβλημα κάτω από το χαλί, αλλά δυστυχώς υπάρχει θέμα! Το συγκεκριμένο πρόβλημα όσο και να το κρύψεις κάτω από το χαλί...φαίνεται και μυρίζει!


Για το τι γίνεται με την διαχείριση των απορριμμάτων και το περιβαλλοντικό χάος που έρχεται, στους περισσότερους δεν καίγεται καρφί! Άλλωστε δεν είναι μακριά χρονικά ο καιρός, όταν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ, δεν παρουσιάστηκε κανείς Δήμαρχος και ας ήταν το μείζον θέμα της αύξησης των εισφορών ταφής των απορριμμάτων. Τώρα όμως που έφτασε ο κόμπος στο «χτένι» και βλέπουν οι πόλεις τους να γεμίζουν σκουπίδια λόγω της ζημιάς που έγινε στο ΧΥΤΑ Φυλής, βγάζουν κραυγές αγωνίας και δελτία τύπου, επειδή είναι ορατός ο κίνδυνος να γίνει όλη η Αττική...Νάπολη! 

 
Αυτή την στιγμή ο ΧΥΤΑ, είναι ένα ηφαίστειο που βρυχάται και ετοιμάζεται να εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ κάποιοι το έχουν αντιληφθεί, κάποιοι τώρα το αντιλαμβάνονται και κάποιοι «σφυρίζουν» αδιάφορα... 

 
Τέλος, φαντάζομαι ότι το ρήγμα και η καθίζηση στο ΧΥΤΑ Φυλής, ήταν η τελευταία προειδοποίηση της φύσης. Η επόμενη, θα οδηγήσει την Περιφέρεια και τους Δήμους στην καταστροφή...

Πιο Δημοφιλή