ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα 6/6/2018,  σωματεία, φορείς και Αυτοδιοικητικοί της Δυτικής Αθήνας και Δυτικής Αττικής

με κύριο αίτημα το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής. Οι διαδηλωτές αρχικά συγκεντρώθηκαν στη Λεωφόρο Φυλής στο ύψος του Προαστιακού Σιδηροδρόμου και στη συνέχεια, έκαναν πορεία φωνάζοντας συνθήματα μέχρι την κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων.

Στην πλατεία απεύθυναν ομιλίες και χαιρετισμούς, εκπρόσωποι σωματείων και φορέων με κύριο αίτημα, να κλείσει άμεσα ο ΧΥΤΑ Φυλής, να αποκατασταθούν ο χώρος και η ευρύτερη περιοχή, να μετεγκατασταθεί  ο αποτεφρωτήρας, να απαγορευθεί κάθε νέα δραστηριότητα διαχείρισης αποβλήτων στην ευρύτερη περιοχή και να εκπονηθεί ολοκληρωμένη επιδημιολογική μελέτη χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν: ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, οι Δήμαρχοι : Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, Ιλίου Νίκος Ζενέτος και Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, από την Αντιπολίτευση του Δήμου Φυλής οι επικεφαλής παρατάξεων, ο Δημήτρης Μπουραϊμης, ο Γιώργος Αβράμης,  ο Δημήτρης Τσιουμπρής, καθώς Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όμορους Δήμους.

Στην πλατεία πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και χαιρετισμοί από : Βαγγέλη Σίμο -Δήμαρχο Πετρούπολης, Νίκο Τουτουντζάκη, πρόεδρο του παραρτήματος Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής στο Θριάσιο, ο Ιωσήφ Κρυστάλλης πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων,  Γιάννη Μαρούτα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο Θοδωρής Χαμαλίδης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο δήμο Φυλής .


Φυσικά ο μεγάλος απών ήταν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και τα μέλη της διοίκησης του Δήμου, πιστοποιώντας για άλλη μια φορά την αδιαφορία που δείχνουν στο μεγάλο θέμα που λέγεται ΧΥΤΑ Φυλής.

Μετά τις ομιλίες πραγματοποιήθηκε συναυλία από το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη»

Πιο Δημοφιλή