ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 06 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Συνάντηση με το Δ.Σ του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων είχαν ο επικεφαλής Δημήτρης Μπουραΐμης και στελέχη της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ,

στο πλαίσιο των επαφών που ξεκινούν με εθνικοτοπικούς και τοπικούς συλλόγους του δήμου Φυλής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου, μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα. Πέραν των γενικών προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή και για τα οποία ο σύλλογος Ηπειρωτών έχει αναλάβει πρωτοβουλίες, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν ειδικά τα μέλη του συλλόγου, όπως η υλοποίηση της Στέγης Ηπειρωτών στην ομώνυμη πλατεία των Άνω Λιοσίων και η έλλειψη μόνιμου χώρου στέγασης.

Όπως τόνισαν ο πρόεδρος Χρήστος Ρούσσας και τα μέλη του Δ.Σ, η ολοκλήρωση της Στέγης είναι κομβικής σημασίας θέμα για τους Ηπειρώτες, καθώς είναι ο μόνος πολυπληθής σύλλογος της περιοχής που δεν έχει ένα μόνιμο χώρο να στεγάζει τις δραστηριότητές του.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μπουραΐμης κατέθεσε το πλαίσιο αρχών της παράταξής του με 21 σημεία, ένα νέο οδικό χάρτη, με τον οποίο θα διαμορφωθεί ο τρόπος λειτουργίας και θα συναποφασιστούν οι προτεραιότητες του δήμου Φυλής για την επόμενη τετραετία. Ταυτόχρονα, θα σημάνει και την έναρξη μιας νέας συμφωνίας με τους δημότες, με κεντρικό σημείο αναφοράς τις πραγματικές τους ανάγκες. Όπως ανακοίνωσε, το πλαίσιο αρχών θα αποτελέσει αφετηρία συζήτησης με όλες τις δομές και τους φορείς της περιοχής ενώ στη συνέχεια θα τεθεί σε ανοιχτή διαβούλευση με την κοινωνία.

Αναφερόμενος στη Στέγη Ηπειρωτών, ο κ. Μπουραΐμης χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι ταλαιπωρείται ο σύλλογος με αυτό το θέμα για περισσότερα από 12 χρόνια, τα 8 από τα οποία έχει την ευθύνη η διοίκηση του Χρήστου Παππού.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ζητώ από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, να το φέρει ως θέμα στην ημερήσια διάταξη του επόμενου δημοτικού συμβουλίου και να ληφθεί μια οριστική απόφαση, προκειμένου να αποφύγουμε, για μια ακόμη φορά, ανέξοδες υποσχέσεις, όπως εκείνη του Χρήστου Παππού όταν ανέλαβε ότι «σε 6 μήνες θα έχει παραδοθεί η Στέγη». Υποσχέσεις που δίνουν το δικαίωμα στην  κοινωνία των πολιτών να χαρακτηρίζει αρνητικά, όχι μόνο την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και την τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι αναγκαίο ο μεγαλύτερος σύλλογος της περιοχής μας να αποκτήσει ένα χώρο δικό του, που θα του δώσει τη δυνατότητα να συμβάλλει ακόμα πιο δημιουργικά και δυναμικά στην ανάπτυξη της περιοχής και να μην εξαρτάται από τις διαθέσεις της εκάστοτε διοίκησης».

{youtube}O7ooNOwP-9s{/youtube}

 

Πιο Δημοφιλή