ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 26 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Τις κρυμμένες μελέτες για την ρύπανση του ΧΥΤΑ περιμέναμε , οι μελέτες για την αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ μας προέκυψαν σήμερα.

Το ΕΜΑΚ θα επεξεργάζεται πλέον 350.000 τόνους σύμμεικτα και 100.000 τόνους ΒΑΑ το χρόνο ! Ήθελα να ήξερα ποιο μυαλό ξουράφι είχε την φαεινή ιδέα να επεξεργάζονται 100.000 τόνοι ΒΑΑ στο ΕΜΑΚ . Αν γίνει ποτέ αυτή η μαλακία η βρώμα θα φτάσει στην Ακρόπολη των  Αθηνών . Τώρα καταλαβαίνετε γιατί οι μελέτες για την ρύπανση στην Φυλή παραμένουν κρυμμένες και δεν μιλάει κανείς στον ανεκδιήγητο δήμαρχο; Για να “φουσκώσει” πρώτα και άλλο το ΕΜΑΚ και για να γίνουν οι νέες επεκτάσεις χωρίς κοινωνικές αντιδράσεις.. Είναι κακό πράγμα να γνωρίζουν οι ιθαγενείς τι συμβαίνει στα σπίτια τους. Αν το μάθουν μπορεί και να ξεσηκωθούν και μετά βράστα. Πάνω στο “μνημείο του περιβαλλοντικού μακελειού της αρρώστιας και του ανθρώπινου πόνου” λοιπόν . Εκεί που “διαπιστώθηκαν μεγάλες και εγκληματικές υπερβάσεις” σε όλους τους ρύπους εμείς μεγαλώνουμε το ΕΜΑΚ και επεκτείνουμε τον ΧΥΤΑ . Ωραία αποκεντρωμένη διαχείριση είναι αυτή .. Πως δεν την είχαμε σκεφτεί όταν φτιάχναμε το πρόγραμμα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ για τα σκουπίδια;
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.

Πιο Δημοφιλή