ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 25 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λένε και από ότι φαίνεται, αυτό συμβαίνει και στην παράταξη του Δήμαρχου Φυλής Χρήστου Παππού.

Ο στυλοβάτης της παράταξης, το πρωτοκλασάτο στέλεχος και το άλλοτε δεξί χέρι του Χρήστου Παππού, ο Δημήτρης Καμπόλης, του «κούνησε» μαντίλι, όχι Καλαματιανό, αλλά Αρβανίτικο και φρόντισε να το επιβεβαιώσει με τις κινήσεις του κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στα πλαίσια της εορτής των Αγίων, Κωνσταντίνου και  Ελένης. Ο  Δημήτρης Καμπόλης  δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα επίσημα ακόμη, αλλά από ότι πληροφορήθηκε η «στήλη», ο ίδιος, στηρίζει πλέον ανοιχτά, την υποψηφιότητα του Αλέξη Κουλοχέρη και φρόντισε να το επιβεβαιώσει κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, στα πλαίσια της εορτής των Αγίων, Κωνσταντίνου και  Ελένης.

Επίσης, παρατηρήθηκε και το εξής φαινόμενο, ότι κατά την διάρκεια των ημερών του πανηγυριού, οι μόνοι που περνούσαν καθημερινά, συνομιλούσαν  και χαιρετούσαν κόσμο στα περίπτερα των Πολιτιστικών Συλλόγων που είχαν στηθεί, αλλά και γενικά στο χώρο πέριξ της πλατείας, ήταν η ομάδα του Δημήτρη Μπουραϊμη και η ομάδα του Δημήτρη Καμπόλη, ενώ απεναντίας οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Χρήστου Παππού, είχαν αφοσιωθεί στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν το πως θα φωτογραφιθούν με τους καλλιτέχνες. Όμως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πέρασαν κάποια στιγμή, ορισμένοι από την διοίκηση του Δήμου, χαιρέτησαν βιαστικά και εξαφανίσθηκαν τρέχοντας να προλάβουν να κάτσουν στις ενοικιαζόμενες καρέκλες των 24.000 ευρώ.

Πάντως η «στήλη», παρακολούθησε «διακριτικά» το όλο «σκηνικό» και τις τέσσερις μέρες, ενώ έκανε μεγάλη εντύπωση, ότι σε αρκετές περιπτώσεις, ακούστηκε ο Δημήτρης Καμπόλης αφού συνομιλούσε με Δημότες, να «περιποιείται» με «Γαλλικές» εκφράσεις τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού. Οπότε μετά και από αυτό, είναι πασιφανές ότι το «πουλάκι» που το λένε Μήτσο, έχει «πετάξει» από την «φωλιά» του Κίτσου. Μετά και από αυτή την εξέλιξη, είναι σίγουρο ότι το σύστημα Παππού καταρρέει με μαθηματική ακρίβεια και όπως είναι λογικό, θα πρέπει να περιμένουμε ραγδαίες και απρόβλεπτες καταστάσεις στην παράταξη που διοικεί τον Δήμο Φυλής και το λέμε αυτό, επειδή υπάρχουν πληροφορίες, ότι και άλλα «πουλάκια» ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την «φωλιά» του Κίτσου...

Πιο Δημοφιλή