ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 19 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''


Και να φανταστείτε είμαστε στην αρχή! Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας και τι άλλο θα δουν τα μάτια μας στη συνέχεια. Πάντως, έχουν μεγάλη φαντασία τα παπαγαλάκια του Δήμου Φυλής

που πρόσκεινται στη παράταξη και το περιβάλλον του Χρήστου Παππού. Εδώ φαίνεται ότι το χάσμα μεταξύ Παππού - Καμπόλη, μεγαλώνει γι αυτό και η διασπορά φημών που λένε ότι ο Καμπόλης εγκαταλείπει τον Δήμο Φυλής. Το τελευταίο που κυκλοφόρησαν, είναι ότι ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης, θα θέσει υποψηφιότητα στις Περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος,  με το ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Παχατουρίδη. Καλά τα λένε οι παπαγάλοι του Παππού, αλλά, ο Παχατουρίδης το ξέρει; Ασφαλώς και δεν το ξέρει, αφού καλά - καλά δεν ξέρει ακόμα αν θα κατέβει και ο ίδιος ως υποψήφιος Περιφερειάρχης. Πάντως για την δήθεν υποψηφιότητα του Δημήτρη Καμπόλη, ρωτήθηκαν τόσο ο ίδιος ο Παχατουρίδης, όσο και το επιτελείο του και η απάντηση ήταν αρνητική. Πρώτη φορά το ακούνε και ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα και όλο αυτό είναι στη σφαίρα φαντασίας κάποιων από την περιοχή. Πάντως εμείς δεν το αφήσαμε έτσι, το ψάξαμε λίγο παραπάνω το θέμα και το συμπέρασμα είναι, ότι κάποιοι από το περιβάλλον του Χρήστου Παππού, διασπείρουν τέτοιες φήμες για τον Δημήτρη Καμπόλη ώστε να θολώσουν τα νερά, που είναι ήδη θολωμένα από τις ανδραγαθίες ...μελών της διοίκησης!

Πιο Δημοφιλή