ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Φαίνεται ότι το πρώην κατάστημα βουλκανιζατέρ επί των οδών Πηνειού και Δομοκού, ίσως το ενοικίασε ο Δήμος Φυλής για να στεγάσει κάποια υπηρεσία.

Το συμπέρασμα βγαίνει από μαρτυρίες κατοίκων, επειδή στο συγκεκριμένο κατάστημα εργάζονται υπάλληλοι του Δήμου Φυλής, διαμορφώνοντας τον χώρο που το περιβάλει. Επίσης, άλλη μια λεπτομέρεια είναι, ότι και τα υλικά που πήγαν στο σημείο για τις εργασίες, είναι από γνωστή μάνδρα οικοδομικών υλικών της περιοχής, και μεταφέρθηκαν εκεί, έπειτα από εντολή του Δήμου Φυλής. Δηλαδή με άλλα λόγια, ο Δήμος Φυλής τα πλήρωσε. Έτσι λοιπόν, ενισχύεται το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος χώρος, μάλλον ενοικιάστηκε από τον Δήμο. Βέβαια με μια σύντομη έρευνα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν εντοπίσαμε κάτι, οπότε παραμένει μυστήριο τι χρήση θα έχει ο συγκεκριμένος χώρος. Μήπως προορίζεται για συνεργείο αυτοκινήτων του Δήμου; Η μήπως προορίζεται για κάτι άλλο; Αν μπορεί κάποιος από τον Δήμο Φυλής, να μας πει κάτι γι αυτό το θέμα, η «στήλη» θα το εκτιμούσε δεόντως...

Πιο Δημοφιλή