ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Απριλίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Προσπαθεί να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη στάση του δήμαρχου κ. Χ. Παππού ο Γ.Γ του δήμου Φυλής κ. Α. Αργυρόπουλος και τα κάνει ακόμα πιο μαντάρα.

Αναρωτιέμαι λέει ο Γ.Γ στο άρθρο του στον ΦΥΛΑΡΧΟ , “τι νόημα έχει η φιλολογία για τις μελέτες του Δήμου Φυλής. Δηλαδή περιμένουμε να μάθουμε από αυτές πως η Χωματερή βλάπτει την υγεία;” Μας λέει πως το ξέρουν όλοι σε Ελλάδα και Ευρώπη πως η χωματερή είναι τοξική βόμβα . Άρα γιατί ζητάμε να δούμε τις μελέτες; “Αν ο σκοπός είναι να μάθουν όλοι ότι η Χωματερή είναι επιβλαβής δεν έχουμε ανάγκη τις μελέτες του Παππού” μας λέει ο κ. Γ.Γ ! Και τότε βρε παλληκάρια γιατί τις παραγγείλατε τις μελέτες αφού δεν χρειαζόταν; δεν είχατε τι να κάνετε τα 50 χιλιάρικα και είπατε να τα δώσετε στην asprofos έτσι για το καλό; Ποιους νομίζετε πως κοροϊδεύετε; Εσείς τις παραγγείλατε τις μελέτες , εσείς μόνοι σας τις “αξιολογήσατε” , εσείς τις κρύβατε για 2.5 χρόνια, εσείς λέγατε κατά συρροή ψέματα για την ύπαρξη των μελετών, εσείς παραποιήσατε το έγγραφο της επιτροπής ατομικής ενέργειας και τώρα μας ζητάτε και τα ρέστα;
Μας ρωτάτε στα σοβαρά γιατί επιμένουμε να δοθούν στην δημοσιότητα οι μελέτες που αφορούν την μόλυνση στην περιοχή που ζούμε ; Για να τελειώνει αυτό το παραμύθι .. Αν τις μελέτες τις είχε πληρώσει ο δήμαρχος από την τσέπη του , τότε θα είχε κάθε δικαίωμα να τις κάνει ότι γουστάρει . Από την στιγμή που είναι πληρωμένες με τα χρήματα του κόσμου δεν έχει κανένα δικαίωμα να τις κρατά για τον εαυτό του. Οι μελέτες αυτές θα δοθούν στην δημοσιότητα θέλει δεν θέλει ο δήμαρχος της Φυλής. Όμως ο Γ.Γ του δήμου Φυλής στο άρθρο του δεν αρκείτε να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα .. Κάνει και κάτι πολύ χειρότερο. Έτσι στα ξεκάρφωτα σε ένα σημείο του άρθρου του λέει πως “Στη Χωματερή τα αποτελέσματα μιας αστοχίας θα φανούν μέσα σε δώδεκα ώρες. Τόσος χρόνος χρειάζεται, κατά μέσο όρο, για να ξεχειλίσουν από σκουπίδια οι κάδοι στους δρόμους…” Για όσους ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις λέξεις αυτά τα ξεκάρφωτα περί “αστοχίας” μοιάζουν με απειλή .. Είναι προφανές πως οι άνθρωποι είναι σε πανικό. Από τις αντιδράσεις του δημάρχου και των επιτελών του καταλαβαίνει κανείς πόσο σοβαρή είναι η υπόθεση των μελετών και για ποιους λόγους επιμένουν να μην τις δίνουν στην δημοσιότητα. Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις. 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς

Πιο Δημοφιλή