ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Συμπολίτες και συμπολίτισσες, 
Με ιδιαίτερη έκπληξη διάβασα από μερίδα του γραφείου Τύπου του δήμου Φυλής αναρτήσεις με τίτλο «20 εκατ. η συνολική τρύπα του ταμείου την περίοδο Μπουραΐμη».

Το ποσό δε με εκπλήσσει γιατί τόσο - και περισσότερο - μπορεί να είναι το έλλειμμα της δημοτικής αρχής από 1/9/2014 έως 31/12/2017.

Με εκπλήσσει όμως ο εύκολος τρόπος με τον οποίο ένα θεσμικό όργανο του δήμου χρησιμοποιεί όρους όπως «τρύπες» και «ελλείμματα» δίχως πραγματικούς ελέγχους και στοιχεία, για να καταγγείλει υπαλλήλους του δήμου και δη της οικονομικής υπηρεσίας.

Προσωπικά, δηλώνω κατηγορηματικά ότι έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους του δήμου, τους υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας, τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ με τους οποίους συνεργάστηκα και διοικήσαμε μαζί την περίοδο 2011-2014, καθώς και στα μέλη της οικονομικής επιτροπής, που είχαν την ευθύνη εγκρίσεων και ελέγχου της οικονομικής διαχείρισης εν γένει, κατά την ίδια περίοδο.

Συμπολίτες και συμπολίτισσες, 
Όταν και εφόσον η διοίκηση του δήμου Φυλής τολμήσει να ορίσει δημοτικό συμβούλιο με τέτοιο περιεχόμενο, σας καλώ να παραστείτε στη συνεδρίαση. Καλώ επίσης να παραστούν σε αυτήν όλοι οι υπάλληλοι του δήμου καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων, συλλογικοτήτων. Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και εγώ προσωπικά είχαμε, έχουμε και θα έχουμε - από οποιαδήποτε θέση διαχείρισης δημοσίου χρήματος - καθαρά χέρια.

Όσες φορές έκαναν το λάθος να με συκοφαντήσουν, από τότε που ανέλαβα την ευθύνη της διοίκησης το 2011, προσέκρουσαν στον τοίχο της αλήθειας.

Επειδή γνώμονας μου ήταν, είναι και θα είναι το συμφέρον της περιοχής, δε θα αφήσω αναπάντητη την άνανδρη προσβολή των θεσμών που συντελέστηκε σε συνεργασία με υπαλλήλους του δήμου (που ουσιαστικά καταγγέλλουν τον εαυτό τους) αλλά και με τον κατ΄ εξακολούθηση ύποπτο εξωτερικό συνεργάτη της διοίκησης

Δε μπορώ, συνεχώς, να αποδεικνύω πως δεν είμαι ελέφαντας. Αντίθετα, μπορώ συνεχώς να ακούω τον κάθε δημότη, ώστε να σχεδιάζουμε από κοινού για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα, αλλάζοντας την περιοχή μας.

Ακούμε – Σχεδιάζουμε– Αλλάζουμε  
Δημήτρης Μπουραΐμης

Πιο Δημοφιλή