ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Ρε παιδιά, είπαμε, όχι κι έτσι! Τι ειν τούτο πάλι; 250.000 χιλιάρικα για την κατεδάφιση του διώροφου; Ρε μήπως κάνετε πλάκα;

Γιατί αν δεν κάνετε πλάκα και είναι αληθή τα όσα καταγγέλλει (ΕΔΩ) η Αξιωματική Αντιπολίτευση, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και χρήζουν περαιτέρω έρευνας και υποχρεωτικά έκθεση, στο τηλεοπτικό και διαδικτυακό κοινό για να μάθουν οι πολίτες τι πραγματικά συμβαίνει.

Πάντως η «στήλη» για να έχει μια πρώτη σχετική άποψη για το συγκεκριμένο θέμα, έσπευσε και ρώτησε (κατά πάγια τακτική της), Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών διαφόρων Δήμων, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με τα χωματουργικά, επιδεικνύοντας φυσικά και τις ανάλογες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Φυλής. Η απάντηση που πήραμε, ήταν αποστομωτική : «Γι αυτό το κτίσμα η κατεδάφιση, άντε να πάει 20-25.000 ευρώ, δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο». Η έκπληξη βέβαια ήταν, μόλις τους είπαμε πόσο στοίχισε, έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Ο ένας μάλιστα που είχε και περισσότερο θάρρος, είπε επί λέξη : «Α πάγαινε ρε από δω που ήρθες να μας δουλέψεις... άκου 250.000 χιλιάρικα!»

Γεγονός πάντως είναι και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, από την πρώτη στιγμή που έπεσε στην αντίληψη μας αυτή η ιστορία, μας κέντρισε το ενδιαφέρων και αρχίσαμε την έρευνα γύρω από τα κτίρια που κατεδαφίζει ο Δήμος Φυλής και φυσικά, η έρευνα ακουμπάει και όλους αυτούς, που με τον έναν η τον άλλο τρόπο εμπλέκονται σ' αυτή την υπόθεση.

Κάντε υπομονή και όλα θα αποκαλυφθούν στην ώρα τους...

Πιο Δημοφιλή