ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 18 Ιουλίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''


Τελικά το άτομο έχει ξεφύγει τελείως! Δεν παλεύεται...δεν μαζεύεται! Θέλει να παραστήσει το τζόβενο στα Άνω Λιόσια και κάνει τα πάντα προκειμένου να το περάσει.

Ναι, καλά καταλάβατε, για τον Καγκελάριο ο λόγος που έχει γίνει συχνός πελάτης κομμωτηρίου προκειμένου να βάφει το μαλλί, για να μην φαίνονται οι άσπρες μπούκλες. Βέβαια τον προδίδει η άσπρη ρίζα που μετά τον πρώτο καιρό, βγαίνει στην επιφάνεια και καταμαρτυρεί ότι ο εν λόγω κύριος, βρίσκεται στον αστερισμό του βαψομαλλιά. Πάντως γενικά ο Καγκελάριος, έχει ένα θεματάκι με την εμφάνιση του και πληροφορηθήκαμε, ότι τον τελευταίο καιρό το έχει ρίξει στην δίαιτα  και βρίσκεται στην αναζήτηση ιδικού, προκειμένου να αφαιρέσει κάμποσα ξίγκια, γιατί πιστεύει με την θέση που κατέχει, δεν μπορεί να είσαι σαν παιδοβούβαλο, πρέπει να δείχνεις ωραία παρουσία προς τα έξω. Θα μου πείτε...εσύ που τα γράφεις είσαι καλύτερος; Όχι δεν είμαι, τα ίδια και χειρότερα είμαι, αλλά δεν έχω κόμπλεξ με την εμφάνιση μου, σαβουρώνω τα πάντα και δεν με νοιάζει καθόλου τι θα πουν οι άλλοι! Πάντως, το σίγουρο είναι, ότι ποτέ δεν θα βάψω το μαλλί και γενικά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω σαν λατέρνα, όπως θέλει να γίνει ο Καγκελάριος! Άντε το πολύ -πολύ να φορέσουμε κάνα σκισμένο τζιν...

Πιο Δημοφιλή