ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 19 Ιουνίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

«Να κλείσει άμεσα η χωματερή της Φυλής - Διαχείριση των σκουπιδιών με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες» απαίτησαν την Παρασκευή το απόγευμα εργαζόμενοι της περιοχής, οι οποίοι συμμετείχαν,

παρά τη δυνατή βροχή, στη συγκέντρωση που διοργάνωσαν στην πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια η Λαϊκή Επιτροπή Φυλής και η Λαϊκή Επιτροπή Αγίων Αναργύρων - Καματερού.
Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν τα μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης βουλευτής και Γιάννης Μανουσογιαννάκης περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Επίσης ο Βαγγέλης Σίμος, Δήμαρχος Πετρούπολης και ο Δημήτρης Τσιουμπρής, δημοτικός σύμβουλος Φυλής με τη Λαϊκή Συσπείρωση. {youtube}QRnzDcb8Phk{/youtube} Στη συγκέντρωση εκ μέρους της Λαϊκής Επιτροπής Φυλής μίλησε ο Χάρης Κωστόπουλος ο οποίος τόνισε ότι «Το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι βαθιά πολιτικό θέμα και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται παντού και πάντα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με αδυναμία ή ανικανότητα ή αστοχία των κυβερνήσεων - περιφερειακών και δημοτικών αρχών να δώσουν λύση» Αντίθετα σημείωσε «έχουμε να κάνουμε με μια συνειδητή ταξική επιλογή που θεωρεί τους κατοίκους της Φυλής, της Δυτικής Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής του Θριασίου ως αντικείμενα της πιο στυγνής εκμετάλλευσης για την εξασφάλιση όσων γίνεται μεγαλύτερων οικονομικών οφειλών για το μεγάλο κεφάλαιο αλλά και πολιτικών οφειλών».Οι εργαζόμενοι απαιτούν:

  • Άμεσο και οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής και όλων των ρυπογόνων δραστηριοτήτων που συντελούνται μέσα και γύρω από αυτόν.
  • Όχι στην καύση των απορριμμάτων.
  • Να αποκλειστεί η ενιαία περιοχή των Άνω Λιοσίων - Ασπροπύργου - Ελευσίνας - Φυλής (Θριάσιο Πεδίο) από οποιαδήποτε ρυπογόνο δραστηριότητα.
  • Η εξεύρεση νέων χώρων να αποτελέσει μέρος ενός συνολικού σχεδιασμού διαχείρισης απορριμμάτων, με κριτήριο την ποιότητα ζωής του λαού.
  • Όχι στη μετατόπιση των βαρών στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων μέσα από τα ανταποδοτικά τέλη και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
  • Καμία ιδιωτικοποίηση μέρους ή του συνόλου στον τομέα της καθαριότητας. Διασφάλιση των θέσεων των εργαζομένων με μόνιμες σταθερές θέσεις εργασίας και πλήρη δικαιώματα.
  • Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έναρξη του έργου της απορρύπανσης της ευρύτερης περιοχής γύρω από το ΧΥΤΑ Φυλής (μελέτη, εξασφάλιση χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό, δημοπράτηση, υλοποίηση).

Πιο Δημοφιλή