ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Ιουνίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την αλλαγή διοίκησης στο δήμο Φυλής και την πραγματοποίηση  82, τακτικών και έκτακτων συνεδριάσεων δημοτικών συμβουλίων, το σκηνικό παραμένει το  ίδιο: οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας εντελώς ανέκφραστοι,

λες και  διεκπεραιώνουν μια τυπική διαδικασία, λένε σε όλα ΝΑΙ, δίχως την παραμικρή ηθική η  συναισθηματική βαρύτητα.  Με τη πλαστή αυτοπεποίθηση εκείνων που πιστεύουν το ίδιο τους το ψέμα. Συμμετέχοντας,  συνειδητά ή ασυνείδητα, αλλά, πάντως εν ψυχρώ, στην εξάρθρωση της ίδιας της  πραγματικότητας, προκειμένου να τη φέρουν στα μέτρα που τους βολεύουν.  Δε μας εντυπωσιάζει. Ούτε το γεγονός ότι, αν και εξελέγησαν τάζοντας ότι θα  ικανοποιήσουν τα αιτήματα και θα λύσουν τα προβλήματα του καθένα από εμάς και της  γειτονιάς του, λειτουργούν μόνο για το προσωπικό τους όφελος. Κάνοντας ότι είναι  δυνατόν για να μείνουν με κάθε κόστος στο πολιτικό παιχνίδι.  Ακόμα χειρότερο είναι ότι βρίσκονται μακριά από την καθημερινότητα και τα πραγματικά  προβλήματα των δημοτών. Μια καθημερινότητα που αποτελεί σκέτο εφιάλτη, όπως  περιγράφεται με τον καλύτερο τρόπο, στην επιστολή που απέστειλε ο εξωραϊστικός  σύλλογος του Αγίου Ιωάννη Άνω Λιοσίων προς το δήμαρχο και τα μέλη του δημοτικού  συμβουλίου, απευθύνοντας έκκληση να ενδιαφερθούν επιτέλους για τα προβλήματα της  συνοικίας τους.  Εκπρόσωποι του συλλόγου παρευρέθηκαν και στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης  31/5/2017 αλλά η πρόεδρος Ζωή Αρβανιτάκη αρνήθηκε να τους δώσει το λόγο, με τη  δικαιολογία ότι δε γνώριζε. Οι δε δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας έκαναν, για μια  ακόμα φορά, αυτό που γνωρίζουν να κάνουν καλά: την «πάπια».  Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό των κατοίκων του Αγίου  Ιωάννη και γενικότερα της 4 ης συνοικίας και απευθύνει δημόσιο αίτημα να συζητηθούν τόσο  η επιστολή, όσο και τα προβλήματά τους, ως τακτικό θέμα ή έκτακτο θέμα, στην επόμενη  συνεδρίαση του Δ.Σ  Επισυνάπτεται η επιστολή του εξωραϊστικού συλλόγου Αγίου Ιωάννη Άνω Λιοσίων.

 

 

Πιο Δημοφιλή