ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 19 Μαΐου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Comic Annotation''

Άκου να δεις και κοίτα να ακούσεις τι σκέφτηκε η «στήλη»!  Ιδέα και λύση για τον Δήμο Φυλής, πως να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο της πόλης. Μετά τα φάρμακα που παραγγέλνει και δίνει 10.000 ευρώ (άσχετα εάν δεν υπάρχει φαρμακοποιός και δεν έχει σημασία αν δηλητηριαστεί κανείς),

μετά και την ενοικίαση τραπεζοκαθισμάτων για 20.000 (αστείο ποσό) προτείνει η «στήλη», ένα βήμα παραπάνω. Να αποκτήσει ο Δήμος Φυλής τα δικά του οικολογικά πλυντήρια, να τα μοιράσει στους πολίτες, να πετάξουν τα παλιάς τεχνολογίας που έχουν και μ αυτό τον τρόπο τους ανακουφίσει οικονομικά.

Προϋπόθεση και  πρόταση της «στήλης», να απαιτήσει από το εργοστάσιο να βάλουν φίρμα αρεσκείας της διοίκησης του Δήμου Φυλής (έτσι κι αλλιώς φασόν είναι όλα και βάζεις ότι όνομα θέλεις αφού πληρώνεις). Μια φίρμα που μας έρχεται στο μυαλό (απλή πρόταση κάνουμε) να δώσουν στα πλυντήρια το όνομα «PARNITHA». Ωραίο όνομα, βγάζει κάτι από οικολογία και περιβάλλον, παραπέμπει σε βουνό, δάσος, ρυάκια, πλαγιές με λουλούδια, βότανα κλπ.

Επειδή όμως το κονδύλι που απαιτείτε για να αγοραστούν τόσα πλυντήρια όσα και τα σπίτια είναι πολύ μεγάλο (βλέπετε δεν είναι καζανάκια) θα μπορούσε ο Δήμος Φυλής να παραγγείλει έναν περιορισμένο αριθμό, να τα τοποθετήσει σε έναν χώρο που θα έχουν εύκολη πρόσβαση οι πολίτες για να πλένουν εκεί και να βάλει υπεύθυνο τον Γιώργο Μαυροειδή. Θα πείτε γιατί τον κ. Μαυροειδή και όχι κάποιον άλλο, όπως π.χ τον Γιώργο Αντωνόπουλο που θα ήταν και το πιο φυσικό; Αφενός, γιατί ο κ. Αντωνόπουλος με την Κοινωνική Υπηρεσία έχει πολλές ευθύνες και πολλή εργασία (βλέπετε δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να ταΐσεις πολίτες με μπριζόλες τρέχα γύρευε) και αφετέρου ο κ. Μαυροειδής όπως έχει ακουστεί, έχει μια σχετική εμπειρία με τις μπουγάδες.

Ακούγεται έντονα ότι, στον  Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό που ηγείται ο κ. Μαυροειδής, βάζουν την καλύτερη μπουγάδα, τα κάνει ξέξασπρα! Όπως λένε, το τι λερωμένο κι άπλυτο ξεπλένουν στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό, δεν λέγεται. Πολύ πράγμα! Βέβαια δεν γνωρίζει η στήλη, αν η μπουγάδα ξεπλένεται σε πλυντήριο ή σε σκάφη. Υπάρχει όμως και η υποψία, ότι όλα αυτά τα περί μπουγάδας στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό είναι παραμύθια.

Από που και ως που να ξεπλένει μπουγάδα ο Αθλητικός Οργανισμός, τι δουλειά έχει; Να το έλεγαν για την Κοινωνική Υπηρεσία να το καταλάβει η στήλη και λογικό είναι αφού είναι η καθ ύλην αρμόδια, επειδή έχει να κάνει με τρόφιμα, κοτόπουλα, μπριζόλες, είδη πρώτης ανάγκης, καθαρισμού κλπ. Ενώ ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός, έχει να κάνει με θέαμα, καρέκλες και ντιριντάχτα. Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Πάντως η πρόταση για τα πλυντήρια «PARNITHA» ισχύει. Το ποιος θα τα αναλάβει, εάν τ' αναλάβει, είναι ως συνήθως, Μητσοβενζίνα Ευαγγέλιο...


* Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ για τις ανάγκες του παραπολιτικού κωμικογραφήματος.

Πιο Δημοφιλή