ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 12 Μαΐου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Πολύς ντόρος γίνεται μ' αυτά τα κοτόπουλα τον τελευταίο καιρό και δεν έχουμε καταλάβει καλά, για ποιο λόγο συντηρείται από διάφορα blog στο διαδίκτυο, αλλά και από πολλούς που κατοικοεδρεύουν στην πλατεία των Άνω Λιοσίων.

Είναι τόσο κακό που ζήτησε (όπως μαθεύτηκε) ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, από τον Πρόεδρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιώργο Αντωνόπουλο, λίγα κοτόπουλα για τους Παιδικούς Σταθμούς; Που είναι το μεμπτό και σιγά τα αυγά, κάτι έγινε με τα κοτόπουλα που πήρε ο Κούρκουλος και πρέπει να γίνει θέμα. Για καλό σκοπό τα πήρε, τάισε τα παιδιά, τι να έκανε ο άνθρωπος. Βέβαια, ακούγεται από ορισμένους κακεντρεχείς, ότι τα κοτόπουλα «έκαναν» φτερά για άλλους σκοπούς. Αυτό  δεν το γνωρίζει η «στήλη» και δεν μπορεί να υιοθετήσει μια τέτοια άποψη, ας το ψάξουν άλλοι. Αντι να ασχολείστε, με το άγνωστης προέλευσης και για πολλούς «αμφιβόλου» ποιότητας κρέας, που δόθηκε σε δικαιούχους της Κοινωνικής Υπηρεσίας τις ημέρες του Πάσχα, κάθεστε και ασχολείστε, με το τι έκανε τα κοτόπουλα, που πήρε ο κ. Κούρκουλος. Νισάφι πια, για να σοβαρευτούμε λίγο! Και μια και μιλάμε για σοβαρότητα, αληθεύει ότι το κρέας που μοίρασε η Κοινωνική Υπηρεσία το Πάσχα, το προμηθεύτηκε χωρίς να έχει γίνει διαγωνισμός; Αν έχει γίνει κανονικός διαγωνισμός, γιατί δεν έχει αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ; Μπορεί να απαντήσει κάποιος υπεύθυνος από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής;

* Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ

Πιο Δημοφιλή