ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 09 Μαΐου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Το τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ  Άνω Λιοσίων - Φυλής σε συνεργασία με τους εξωραϊστικούς  συλλόγους των οικισμών Γεννηματά  και

συνδιοργάνωσε  την Τετάρτη 26 Απριλίου ενημερωτική ομιλία – συζήτηση με  θέμα τις νέες ρυθμίσεις σχετικά με τους οικισμούς του ΟΕΚ.  Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν Υπουργικές  Αποφάσεις (ΥΑ) που αφορούσαν:  α) στον καθορισμό τιμής μονάδος παραχώρησης κατοικίας  β) στις διευκολύνσεις αποπληρωμής κεφαλαίου και χρεών και  γ) στην έκδοση οριστικών παραχωρητηρίων.  Κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Ανδρέας Νεφελούδης (Γενικός  Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας) και o Σύμβουλος του  γραφείου του, ο κ.Πέτρος Αντωνάκος.  Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Δέδες και Πάνος Σκουρολιάκος, η επιλαχούσα  βουλευτής Κατερίνα Καράλη, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης  Βασιλείου και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Α. Βάβουλα,  Φ.Νικηταρά, Τ.Φαρμάκης.  Επίσης παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ.  Μπουραϊμης, Κ. Λουμιώτης, Χ. Κουράση και ο Γενικός  Γραμματέας του δήμου Α. Αργυρόπουλος.  Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία λόγω και της  μεγάλης συμμετοχής δικαιούχων από τους οικισμούς του ΟΕΚ.

Πιο Δημοφιλή