ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 08 Μαΐου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''


Η τέλεια διάψευση για τους απανταχού προφεσόρους κατευθυνόμενους παπαγάλους. Τις τελευταίες μέρες, πλήθος ανώνυμων δημοσιευμάτων, έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, ότι η παράταξη του Δημήτρη Μπουραϊμη οδεύει προς διάλυση κλπ.

Ιδικά μετά την προσχώρηση του Βασίλη Γεωργιάδη στην παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού, η κατάσταση διαδικτυακά, έχει ξεφύγει τελείως. Κάτι τρέχει στα γύφτικα που πήγε ο κύριος Γεωργιάδης στον Χρήστο Παππού. Σιγά τ΄ αυγά που λένε και στο χωριό μου και σιγά την μεταγραφή που έγινε. Έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό από καιρό, ότι ο Βασίλης Γεωργιάδης ήταν εκτός παράταξης και ότι ο Δημήτρης Μπουραϊμης του είχε δώσει τα παπούτσια στο χέρι. Απεναντίας ο πρώην Δήμαρχος, χτες Κυριακή 7/5/2017, έκανε εμφάνιση με πολυπληθή ομάδα σε κοινωνικό γεγονός όπου έτυχε θερμής υποδοχής, με αποτέλεσμα ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης που ήταν παρών και άνετος μέχρι εκείνη την στιγμή, να τα χάσει και να κοιτά πως να μπαλώσει την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Από ότι αντιλήφθηκαν όλοι, επιστρατεύθηκε ο Δήμαρχος για να σώσει την κατάσταση, ο οποίος κατέφθασε εσπευσμένα και αλαφιασμένος, αλλά το κοινωνικό γεγονός είχε τελειώσει. Βέβαια, ο Δημήτρης Μπουραϊμης δεν έμεινε εκεί και αποφάσισε να συνεχίσει να κάνει πλάκα στα παπαγαλάκια και στα μέλη της παράταξης Παππού. Αυτή την φορά λίγο αργότερα, στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων σε γνωστό καφέ, όπου και από εκεί πέρασαν πολλοί Λιοσιώτες, να χαιρετίσουν και να συνομιλήσουν με τον Δημήτρη Μπουραϊμη και τα μέλη της παράταξής του.   

Πιο Δημοφιλή