ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Απριλίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Και μελλοντολόγος ο Θωμάς Μπιζάς και δεν του το είχαμε! Το λέμε αυτό, γιατί ενώ στο pitsounicity.gr το άρθρο με τίτλο «Μήπως τελικά...

παίζουμε τις «κουμπάρες» με το ΧΥΤΑ Φυλής;» αναρτήθηκε στις 3:10 π.μ στις 20/4/2017, η απάντηση του κυρίου Μπιζά, αναρτήθηκε στο blog του στις 12:37π.μ στις 20/4/2017, δηλαδή, κάπου δυόμισι ώρες νωρίτερα. Περίεργα και υπερφυσικά πράγματα! Τέλος πάντων, ας προχωρήσουμε στην ουσία, που δεν είναι άλλη, από ορισμένες ερωτήσεις που κάποιες είναι νέες ερωτήσεις και κάποιες εξ αυτών έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν, αλλά ο κύριος Μπιζάς απέφυγε να απαντήσει.


1- Ερώτηση και απορία. Στη φωτό του άρθρου «Το pitsunicity και τα πιτσουνάκια του στον ΕΔΣΝΑ συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης» εκτός των κυρίων : Γιάννη Σγουρό, Δημήτρη Μπουραϊμη και Γιώργο Ζαχαρόπουλο, διακρίνεται και ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Καπάταης! Συμπεριλαμβάνεται και αυτός στα «πιτσουνάκια»; Έχει ενημερωθεί ο ίδιος για τον «τίτλο» που του προσάψατε; Έτσι για να λυθεί η απορία, επειδή η στήλη είχε πολλά τηλέφωνα γι αυτό το θέμα και εδώ φαίνεται καθαρά ποιός είναι ο λασπολόγος!

2- Οι κακές γλώσες λένε, αποτελεί κοινό μυστικό, ότι μπαίνουν εν κρυπτό απορρίμματα στο ΧΥΤΑ Φυλής από την Πελοπόννησο μέσω των ΚΔΑΥ. Μιας και ασχολείται ο κύριος Μπιζάς με το ΧΥΤΑ Φυλής, ως διακεκριμένος «σκουπιδολόγος» που είναι, το γνωρίζει αυτό; Το έχει ψάξει; Δεδομένου, ότι στο παρελθόν, είχε ιδιαίτερα ασχοληθεί ο ίδιος με τα απορρίμματα της Πελοποννήσου και άλλων Περιφερειών.

3- Όπως δείχνει, ενώ ο κύριος Μπιζάς διαφωνεί με το κόμμα του για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής, γιατί δεν έχει αποχωρήσει από αυτό και κάνει υποτίθεται «ανταρτοπόλεμο»; Μήπως τελικά είναι «λαγός» κάποιου η κάποιων;

4- Αφού η Αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ είναι η κυρία Μπιζά, γιατί παίζει τον «παπά» ο κύριος Μπιζάς και δεν έχει ασκήσει πιέσεις για χωροθέτηση ΧΥΤΑ και Μ.Ε.Α; 

5- Συμφωνεί ο κύριος Μπιζάς με την αντιμισθία της κυρίας Μπιζά; Δεδομένου ότι τα μέλη της προηγούμενης Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ είχαν παραιτηθεί από την αντιμισθία!

6-  Είναι αλήθεια ότι του άνοιξε η όρεξη με την απλή αναλογική και όλα αυτά που κάνει ο κύριος Μπιζάς με το «μπαϊράκι» που υποτίθεται ότι έχει σηκώσει εναντίον της Περιφέρειας και του ΕΔΣΝΑ, αποσκοπεί στο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές; Αυτά ακούγονται από παρεάκια στη πλατεία των  Άνω Λιοσίων κατά «Τυφλόμυγα» μεριά.

ΥΓ. Η κάρτα με την υποψηφιότητα του κυρίου Μπιζά και η φωτό είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Πιο Δημοφιλή