ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 08 Απριλίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''


Παρόμοιο Δημοτικό Συμβούλιο σαν του Δήμου Φυλής, τουλάχιστον στην Περιφέρεια Αττικής, αποκλείεται να υπάρχει. Το λέμε αυτό μετά λόγου γνώσεως, επειδή η «στήλη» παρακολουθεί

ανελλιπώς 9 Δημοτικά Συμβούλια διαφορετικών Δήμων και μπορεί άνετα να τα συγκρίνει. Κακά τα ψέματα, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φυλής, έχουν κάτι το ξεχωριστό! Θυμίζουν έντονα «Τσίρκο» που μετατρέπεται συχνά πυκνά και σε «χάβρα των Ιουδαίων», χάριν στης φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ζωή Αρβανιτάκη. Η μόνιμη και κατευθυνόμενη εμμονή που έχει απέναντι στον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Δημήτρη Μπουραϊμη, την κάνει να είναι μη αξιόπιστη, αλλά και με τον τρόπο που παρεμβαίνει στην διαδικασία, είναι οφθαλμοφανές, ότι προσβάλει βάναυσα τον θεσμό. Πώς αλλιώς μπορεί να  εξηγήσεις κάποιος, όταν βγήκε έξω από την αίθουσα την ώρα της διαδικασίας, παρακινούσε και  έδινε εντολές σε Δημοτικούς Συμβούλους που βρίσκονταν εκεί, ότι άμα ξαναμιλήσει ο Μπουραϊμης, να σηκωθούν και να βγουν όλοι από την αίθουσα (υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες όταν τα έλεγε αυτά η κυρία Αρβανιτάκη). Όπως καταλαβαίνει κανείς, «Τσίρκο» το Δημοτικό Συμβούλιο δεν γίνεται από μόνο του, «Τσίρκο» το κάνει η ίδια η Πρόεδρος. Βέβαια το ευτράπελο και η επιβεβαίωση είναι, ότι όταν κάποια στιγμή μίλαγε ο Δημήτρης Μπουραϊμης, η κυρία Αρβανιτάκη τον διέκοπτε και έλεγε τα δικά της, ο κύριος Μπουραϊμης την ρώτησε αν είναι αλλού, (συγκεκριμένα είπε, είστε αλλού;) η κυρία Αρβανιτάκη απάντησε : Ναι είμαι αλλού! Φυσικά καταλαβαίνουμε όλοι, ότι σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε, παραδέχτηκε ότι ήταν πράγματι αλλού. Το σίγουρο είναι ότι δεν ήταν στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά που ήταν...δεν μας είπε!

Πιο Δημοφιλή