ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 31 Μαρτίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Γράφει ο Αντώνης Δεωνάς

Τίποτα, μα τίποτα δεν έχει αλλάξει σε σχέση με το ΧΥΤΑ Φυλής! Όλα προχωρούν κανονικά και φυσιολογικά και ότι θα κλείσει, το ΘΑ όπως το ακούγαμε πριν, το ακούμε και τώρα!

Βέβαια τώρα, το ΘΑ το ακούμε τώρα πιο έντονα, αλλά δεν φαίνεται στον ορίζοντα να γίνεται τίποτα.

Παρ όλα αυτά, οι σκουπιδιάρες συνεχίζουν να αδειάζουν κανονικά, οι Δήμαρχοι έχουν γράψει τον ΠΕΣΔΑ στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και τα πράσινα σημεία προς το παρών για τους περισσότερους από αυτούς είναι άγνωστη λέξη, ενώ ο Δήμαρχος Φυλής, συνεχίζει να παίρνει τα 32.000.000 από τον ΕΔΣΝΑ κανονικά επιδεικνύοντας αλαζονεία και αδιαφορία για την υγεία των κατοίκων της περιοχής.

 

Οι ομαδούλες (λαγοί) που κόπτονται για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ «σφάζονται» με την Περιφέρεια για τα μάτια του κόσμου και η σκουπιδο-μπόχα όταν φυσά βοριαδάκι, συνεχίζει να φτάνει μέχρι το Περιστέρι και το Χαϊδάρι. Η περιβόητη Γ΄ Φάση είναι εκεί περιμένει και το τι λένε οι διάφοροι, τ' ακούμε βερεσέ. Όμως, μην είμαστε και μηδενιστές, κάτι έχει γίνει προς το καλύτερο και οι αλλαγές που έχουν γίνει, είναι ότι οι τσιγγάνοι, μπαίνουν και λυμαίνονται τον χώρο σε προκαθορισμένη ώρα για να μην υπάρχουν διενέξεις με του υπαλλήλους και οι φωτιές που πιάνει το ταμπάνι, άρχισαν να μπαίνουν καθημερινή, την ώρα που είναι κλειστός ο ΧΥΤΑ και πριν τους θερινούς μήνες (είχαμε συνηθίσει να μπαίνουν Σαββατοκύριακο και καλοκαίρι). 

 

 

Α! Μην ξεχάσουμε και κάτι άλλο! Πιάνουμε που και που και κανένα απορριμματοφόρο με ραδιενεργά κατάλοιπα, το κάνουμε θέμα για να δείξουμε ότι δεν περνά τίποτα μέσα στο ΧΥΤΑ και όλα καλά (το τι έχει θαφτεί εκεί μέσα τα τελευταία χρόνια δεν λέει κανείς). Κατά τα άλλα, η καθημερινότητα στο ΧΥΤΑ Φυλής, κυλά κανονικά, όπως κυλούσε και τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια, εδώ αξίζει να τονίσουμε, ότι ο πλέον δραστήριος από τους αιρετούς της Περιφέρειας, είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Βασιλείου, που κάνει καθημερινό «αγώνα» να κλείσει ο ΧΥΤΑ μέσα από το Facebook, απαντώντας σε κάθε δύσπιστο, διαμαρτυρόμενο και «υποψιασμένο» πολίτη της Δυτικής Αττικής και του Θριάσιου Πεδίου.  

 

Άμα το δει κανείς σφαιρικά το πράγμα, είναι και αυτό, μια μορφή αγώνα, γι αυτό λοιπόν, όσοι θέλετε να κλείσει ο ΧΥΤΑ, μην καθυστερείτε, βγείτε στους δρόμους με τα LAPTOP στα χέρια, αράχτε στις καφετέριες, παραγγείλετε ένα ωραίο FREDDO και κάντε τον αγώνα σας με ασφάλεια από εκεί. Κλείνοντας, έτσι όπως πάει το πράγμα, (μην το γελάτε) μπορεί σε λίγο να δούμε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και κάποιο παιχνίδι με τίτλο «CLOSING ΧΥΤΑ» (τα άλλα με τους σκοτωμούς είναι καλύτερα;) και δεν μπορεί, κάποιος θα μπορέσει επιτέλους, έστω εικονικά, να κλείσει το ΧΥΤΑ Φυλής και να αλλάξει τον ρου της σκουπιδο-ιστορίας στη περιοχή...Εικονικά πάντα, για να ξέρουμε και τι λέμε...

Πιο Δημοφιλή