ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 29 Μαρτίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

«Περίπατο» έχει αρχίσει να πηγαίνει η συνοχή της παράταξης του Χρήστου Παππού.

Τέσσερις ημέρες επισκέψεων στη περιοχή του Δήμου Φυλής, ήταν αρκετές για να ξετρυπώσει η «στήλη» πολλούς «λαγούς». Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε...

«Ορισμένα πράγματα ούτε τρώγονται ούτε καταπίνονται ούτε γαργάρα μπορώ να τα κάνω» δηλώνει Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Χρήστου Παππού. Ο ίδιος όπως εκμυστηρεύτηκε στη «στήλη», αισθάνεται παραγκωνισμένος και του βγαίνει μια πικρία, γιατί όπως λέει, εκμεταλλεύτηκαν αυτόν και τ΄ όνομα του.  Μάλιστα, επειδή γνωρίζει καλά το σύστημα της διοίκησης του Δήμου και ειδικά συγκεκριμένο άτομο, που όπως το χαρακτήρισε είναι εκδικητικό και επικίνδυνο, προτιμά να κάνει «αντάρτικο» με τρόπο, για να μη δώσει λαβή και γίνει βορά στα επικοινωνιακά μέσα που ελέγχονται από τον ίδιο. Συγκεκριμένα είπε στη «στήλη» : «Ορισμένα πράγματα ούτε τρώγονται ούτε καταπίνονται ούτε γαργάρα μπορώ να τα κάνω, γι’ αυτό σεβόμενος τον εαυτό μου και αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω να παραμένω Δημοτικός Σύμβουλος, θα υπηρετώ με τον τρόπο μου το καλό του τόπου και δεν θα παραιτηθώ όπως ελπίζουν κάποιοι.»

Πιο Δημοφιλή