ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
Εκτύπωση

Μία ζεστή, όμορφη, και στο πνεύμα των ημερών γιορτινή ατμόσφαιρα είχαν τη  δυνατότητα να βιώσουν όσοι επέλεξαν να επισκεφτούν τα γραφεία μας το Σάββατο  26 Νοεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα.

Η κατάνυξη που δημιουργούν τέτοιου  είδους συγκεντρώσεις από μία ομάδα ανθρώπων και κυρίως όταν αφορούν παιδιά  μικρής ηλικίας, είναι ότι πιο ευχάριστο μπορεί να συμβεί, ειδικά σε στιγμές που  χρειάζεται να αναδεικνύουμε συσπείρωση και ενότητα στη δύσκολη περίοδο που  διανύουμε. Τα παιδιά με την παρότρυνση των δασκάλων μας κ.κ. Δέσποινας  Γερμόλα και Άννας Κούβαρη, είχαν την ευκαιρία να στολίσουν με τις δημιουργίες -  χειροτεχνίες τους το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και να ομορφύνουν παράλληλα  το χώρο πάντα μέσα στο κλίμα των ημερών. Πριν από την έναρξη της γιορτής, οι  παρευρισκόμενοι και προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία και τις  δραστηριότητες του Συλλόγου μας, παρακολούθησαν σε βίντεο, δράσεις και  εκδηλώσεις από το 2010 μέχρι και τώρα. Η εκ των υπευθύνων του χορευτικού μας  τμήματος, κα. Μαρούλα Παναγιωτοπούλου εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι δράσεις  θα συνεχιστούν και στο μέλλον, προτρέποντας τα μέλη και γενικότερα τους φίλους  του Συλλόγου, να αγκαλιάζουν τις προσπάθειές μας, διότι μόνο έτσι μπορεί να  διατηρηθεί η ομοψυχία μεταξύ μας, ενώ τέλος τους κάλεσε στην μεγάλη μας  εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου έξω απ’ το κλειστό γήπεδο  μπάσκετ του Αγίου Νικολάου. Για το τελευταίο, τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτεί  και το ανάλογο υλικό, ώστε να ενημερωθούν όλοι για τις λεπτομέρειές της.  Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τους γονείς αλλά και τα παιδιά για το όμορφο βράδυ  που μας προσέφεραν.

 

Πιο Δημοφιλή