ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 31 Ιουλίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Εκτύπωση

Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το Υπουργείο Μεταφορών αποφάσισαν να απαξιώσουν  το Συγκοινωνιακό Κέντρο Αχαρνών (Σ.Κ.Α), για το οποίο έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια ευρώ ,

και να καταργήσουν πρακτικά τον ρόλο του ως Κύριος Επιβατικός Σιδηροδρομικός Σταθμός που έχει στο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Αττικής,  μαζί με τον Σταθμό Αθήνας – Πειραιά (Λαρίσης).
Από Κυριακή 30 Ιουλίου 2017,  η Αθήνα θα είναι κόμβος για όλες τις μετακινήσεις από και προς το Αεροδρόμιο, τη Χαλκίδα, το Κιάτο και τον Πειραιά, με δρομολόγια ανά μια-δύο ώρες  και διακόπτοντας τη φυσική ροή μεταξύ των δρομολογίων στο Σ.Κ.Α στην κατεύθυνση Αεροδρόμιο - Κιάτο. Οι αλλαγές αυτές έχουν ως αποτέλεσμα  την περαιτέρω συγκοινωνιακή υποβάθμιση όχι μόνο των Δήμων Αχαρνών και Φυλής, αλλά όλων των Δήμων που εντάσσονται στις περιφερειακές ενότητες Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.  
Αν αυτές οι ρυθμίσεις έχουν μόνιμο χαρακτήρα είναι ολοφάνερο ότι το υπουργείο Μεταφορών, κόντρα στις αρχές της συγκοινωνιακής  πολυκεντρικότητας που οφείλει να ακολουθεί,  αντιμετωπίζει τους επιβάτες εκτός Αθηνών – Κέντρου  ως επιβάτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, που είναι υποχρεωμένοι να υφίστανται κακή εξυπηρέτηση και να λένε και ευχαριστώ.

Πιο Δημοφιλή