ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 04 Αυγούστου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Εκτύπωση

Δήλωση του π. Δημάρχου Αχαρνών και νυν Δημοτικού Συμβούλου Σωτήρη Ντούρου στο Pitsounicity.gr για την πτώχευση του Δήμου.


Σωτήρης Ντούρος : Πράγματι ο Δήμος Αχαρνών βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη θέση, δυσάρεστη θέση για όλους εμάς και κανένας δεν είναι ευτυχισμένος γι αυτό που συμβαίνει.

Νομίζω ότι γρηγορότερα η Δημοτική αρχή είχε καταλάβει ότι σε αυτόν τον Δήμο δεν πάμε να κάνουμε τα «κοκοράκια» αλλά πάνω απ΄όλα χρειάζεται να κάνουμε συνεργασίες όλων των Δημοτικών Συμβούλων και όλων των παρατάξεων. Αυτό δεν το δημιούργησε ο ίδιος ο Δήμαρχος, θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν μου έτυχε εμένα αυτό αλλά δεν μου έτυχε γιατί επί της ουσίας είμαστε διαφορετικοί και αυτό έπαιξε σπουδαίο ρόλο. Είχαμε αποκτήσει μια φερεγγυότητα απέναντι στο κράτος και το Υπουργείο Εσωτερικών που μας εποπτεύει, αλλά και το Παρακαταθηκών και Δανείων και το Γενικό Λογιστήριο, όπου στην πραγματικότητα είχε γίνει μια πολύ σοβαρή δουλειά, δουλειά πραγματικά φερέγγυα, γιατί ούτε προσπαθήσαμε να κοροϊδεύουμε η να κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Αυτό ως ένα σημείο, γιατί μπορούσαμε να λειτουργήσουμε με αξιοπρέπεια, για να κάνουμε τα έργα τα οποία κάναμε και να δίνουμε λογαριασμό μέχρι τελευταίας δεκάρας. Τώρα δεν είναι στο χέρι του Δημάρχου, Δήμαρχος τώρα είναι άλλος, δεν είναι Δήμαρχος ο κ. Κασσαβός, Δήμαρχος είναι ο Υπουργός Εσωτερικών...

Πιο Δημοφιλή