ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 08 Ιουνίου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Εκτύπωση

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε την παρέμβαση του Συνδέσμου Βιομηχάνων του Δήμου Αχαρνών υπέρ της λήψης δανείου από τον Δήμο Αχαρνών. Η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύθηκε μετά την μονομερή ενημέρωση την οποία είχαν οι βιομήχανοι από τον Δήμαρχο Αχαρνών.

Ουδέποτε  ο ΣΒΕΕΑ ζήτησε να έχει σφαιρική άποψη γύρω από το ζήτημα του δανείου από τις υπόλοιπες παρατάξεις εξ, όσων γνωρίζουμε.

Μας κάνει εντύπωση πως ένας επίσημος συλλογικός φορέας ο οποίος εκπροσωπεί επιχειρήσεις και την παραγωγική οικονομία υπερασπίζεται  πρακτικές οι οποίες  οδήγησαν τον Δήμο Αχαρνών αλλά και τη συνολική εθνική οικονομία στη σημερινή κατάσταση
Όπως καλά γνωρίζουν οι εκπρόσωποι του ΣΒΕΕΑ ο Δήμος Αχαρνών, έχει οφειλόμενα Δημοτικά Τέλη που αγγίζουν τα 5 εκ. ευρώ. Πολλά από αυτά τα δημοτικά τέλη είναι οφειλές επιχειρήσεων και ορισμένες μάλιστα ύψους αρκετών  εκατοντάδων  χιλιάδων.  Κρίνουμε σκόπιμο να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες.
Αναρωτιόμαστε μήπως επιθυμούν οι εκπρόσωποι των βιομηχανιών της πόλης, τα βάρη των δικών τους οφειλών, να μεταφερθούν στους άνεργους και στους χαμηλά αμοιβόμενους συμπολίτες μας.
Καλοπροαίρετα λοιπόν δεχόμαστε ότι ο ΣΒΕΕΕΑ υπέπεσε μη εσκεμμένα σε ατόπημα. Υπάρχει ο δρόμος της ανασκευής του δημοσιεύματος αφού φροντίσει πριν το Δ.Σ. των βιομηχάνων να ενημερωθεί σφαιρικά και με πραγματικά στοιχεία για τα οικονομικά του Δήμου.

Πιο Δημοφιλή