ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Εκτύπωση

Στον οικισμό των σεισμόπληκτων, στο πρώην στρατόπεδο «Καποτά» στο Μενίδι, βρέθηκε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, προκειμένου να διαπραγματευθεί με τους εκπροσώπους τουΔιαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ),

για να αποτρέψει τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στα σπίτια του οικισμού. Η Περιφερειάρχης εξέφρασε την απορία και τη θλίψη της για τη σπουδή της εταιρείας να προχωρήσει στη σημερινή επιχείρηση, παρά την δέσμευσή της για την πληρωμή μέρους των οφειλών από τους ανεξόφλητους λογαριασμού με κονδύλια της περιφέρειας Αττικής.

Η Περιφερειάρχης τόνισε: «Δεν γίνεται να υλοποιείται μια τέτοια επιχείρηση σήμερα με την κακοκαιρία και ενόψει των εορτών, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει η εκπεφρασμένη θέληση και της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΕΗ, να βοηθηθούν όσα νοικοκυριά δεν είναι σε θέση να πληρώσουν το ρεύμα, ώστε να μην περάσει κανείς συμπολίτης μας μαύρα Χριστούγεννα. Μια συντεταγμένη Πολιτεία ποιεί τη νήσσα 15 χρόνια τώρα και οι συμπολίτες μας αυτή τη στιγμή γνωρίζουν το σκληρό πρόσωπό της μέσω της διακοπής του ρεύματος ενόψει Χριστουγέννων. Έστω και τελευταία στιγμή μπορούμε να πράξουμε διαφορετικά».

Πιο Δημοφιλή