ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Άνθρωπο δεν αφήνει να αγιάσει ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Ανδρέας Βαρελάς. Έτσι έγινε και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ όταν έπαιρναν παρουσίες.

Ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ρώτησε μήπως ειδοποίησε ο π. Δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος αν θα έρθει και τότε επενέβη ο Ανδρέας Βαρελάς  αστειευόμενος : «Αφήστε τον Ντούρο ήσυχο, τώρα οργώνει την Ανατολική Αττική». Προς στιγμήν τα χάσαμε μέχρι να καταλάβουμε τι εννοούσε. Νομίσαμε ότι ο Σωτήρης Ντούρος απαρνήθηκε τα αυτοδιοικητικά εγκόσμια και έγινε αγρότης. Εξήγησε όμως στη συνέχεια ο αγαπητός Ανδρέας, ότι με αυτό που είπε, εννοούσε ότι, αφού ο κ. Ντούρος είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Ανατολική Αττική με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, επισκέπτεται καθημερινά όλες τις περιοχές εκεί και προφανώς, δεν πρόλαβε να έρθει στη ΠΕΔΑ.

Πιο Δημοφιλή