ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 04 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Εκτύπωση

  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) πραγματοποίησε για πρώτη φορά, στη μέχρι σήμερα αυτοδύναμη αναπτυξιακή της πορεία την Ετήσια Έκθεση Εικαστικών Τμημάτων της (Φωτογραφίας, Ζωγραφικής,

Χειροτεχνίας, Κεραμικής, Decoupage, Πλέξιμο και Κόσμημα). Η Έκθεση Εικαστικών Τμημάτων φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1 Ιουλίου 2018, την οποία ο Δήμαρχος κ. Γ. Κασσαβός τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κ. Γ. Δασκαλάκης.
Η ΔΗ.Κ.Ε.Α., με το Ανθρώπινο δυναμικό της και με υποδειγματική παραδειγματική προσωπική δουλειά τους ανέδειξαν την αγάπη τους απέναντι στη Τέχνη και τις μορφές της, καθώς επίσης και πόσο καθοριστικό ρόλο παίζουν στην καθημερινότητά μας. Η Τέχνη διδάσκει το τρόπο, με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας πιο όμορφο, πιο αρμονικό και πιο Ανθρώπινο.
Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) κ. Μαρία Ναυροζίδου ως συντονίστρια της όλης αυτής προσπάθειας και δίνοντας το προσωπικό της στίγμα ενώνει για πρώτη φορά τα Τμήματα των Εικαστικών Τεχνών της ΔΗ.Κ.Ε.Α. προκειμένου να αναβαθμίσει την εικόνα του κάθε Τμήματος ξεχωριστά, όσο και της συλλογικής εικόνας των Εικαστικών Τεχνών.
Με πυξίδα το Σεβασμό στο πρόσωπο του κάθε Δημότη μας, με Αξιοπρέπεια και με Ειλικρινές Ενδιαφέρον στις ανάγκες του, χρησιμοποιούμαι τις Εικαστικές Τέχνες προκειμένου να αγγίζουμε τα βαθύτερα κομμάτια της ψυχής μας και να αντιμετωπίζουμε την απάνθρωπη και σκληρή πλευρά της σημερινής πραγματικότητας.
Εκτιμώντας και αξιολογώντας την υποσχόμενη υποστήριξη από πρόσωπα και φορείς του Δήμου μας, εμπιστευτήκαμε την αγάπη των ανθρώπων για τις Εικαστικές Τέχνες, ως το μόνο σταθερό στοιχείο αποτύπωσης συναισθημάτων με τρόπο απλό, ειλικρινή και ανθρώπινο. Ό,τι ακριβώς είναι η ιδιαίτερη μοναδική σχέση μεταξύ της ΔΗ.Κ.Ε.Α. με τον κάθε δημότη ξεχωριστά, ως αποτέλεσμα σκληρής κι υπεύθυνης δουλειάς της Προέδρου, όσο και του ανθρώπινου δυναμικού της ΔΗ.Κ.Ε.Α..
Ως Δημότης ενός Ιστορικού Δήμου και ως Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. οφείλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συντελεστές – εργαζόμενους που βοήθησαν με το τρόπο τους, ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη Έκθεση Εικαστικών Τμημάτων. Επίσης, να συγχαρώ και να επαινέσω για το έργο τους, τους Εκπαιδευτές και Δασκάλους των Τμημάτων, τους Γονείς για την Εμπιστοσύνη τους στο συγκεκριμένο Φορέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο πρόσωπό μου ιδιαίτερα. Τέλος, είναι χαρά και τιμή μου να συγχαρώ τα μέλη που απαρτίζουν όλα τα Τμήματα των Εικαστικών Τεχνών αφού με τα δημιουργήματά τους πέρασαν το μήνυμα ότι οι Εικαστικές Τέχνες είναι διαρκώς εξελισσόμενες και προοδευτικές.
Με κοινό παρανομαστή την πίστη στην ιδέα των Εικαστικών Τεχνών όλοι μαζί θεμελιώνουμε την έναρξη των διαδικασιών εκείνων προκειμένου το μέλλον να προδιαγράφεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό και γεμάτο από φανταστικές εκπλήξεις!
Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.)
Μαρία Χρ. Ναυροζίδου
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αχαρνών

Πιο Δημοφιλή