ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 18 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Εκτύπωση

Την αποκατάσταση και ανάδειξη της διαδρομής προς τη λίμνη Κιθάρα στο πρώην βασιλικό Κτήμα Τατοΐου,

Ένα έργο προϋπολογισμού 380.000 που θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.
«Σκοπός του έργου», επισήμανε στην εισήγησή του ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου είναι η ασφάλεια των περιπατητών της διαδρομής και η τουριστική ανάπτυξη του πρώην βασιλικού κτήματος στο Τατόι, με σεβασμό στην περιβαλλοντική και πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής». Τις εργασίες θα εκτελέσει η  Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αν. Αττικής στη διαδρομή προς τη λίμνη Κιθάρα, μήκους 2 χιλιόμετρων με μέσο πλάτος δρόμου 6 μέτρα.
Οι παρεμβάσεις αφορούν στην αποκατάσταση των φθορών που έχουν δημιουργηθεί στο κατάστρωμα και τις γέφυρες της διαδρομής από την πάροδο του χρόνου και αφενός ενέχουν κίνδυνο για τους περιπατητές και αφετέρου να αναδειχθεί η πολιτιστική ταυτότητα της διαδρομής.

Πιο Δημοφιλή