ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 19 Απριλίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Εκτύπωση

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αχαρνών και το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ - Κίνηση Πολιτών Για Την Ανάδειξη Του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών,

διοργανώνουν το Μαθητικό Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 27 Απριλίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.
Κατά τη διάρκεια του Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου, μαθητές από Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, "ανεβάζουν" θεατρικές παραστάσεις Αρχαίας Τραγωδίας, δίνοντας παράλληλα το δικό τους μήνυμα για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καθιέρωση του Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου, καθώς και για τη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση του θεσμού, ενώ χαιρετίζοντας την πραγματοποίηση του 3ου Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου ανέφερε:
"Με την προθυμία των μαθητών, το μεράκι των καθηγητών, τον ζήλο των υπαλλήλων του Δήμου Αχαρνών και την άοκνη προσπάθεια και το κύρος του ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΥ, το Μαθητικό Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών έχει καθιερωθεί ως Πολιτιστικός Θεσμός του Δήμου Αχαρνών.
Το 3ο Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου θα αναδείξει την οπτική των μαθητών στο μεγαλείο της Αρχαία Τραγωδίας και παράλληλα θα αποτελέσει το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα για την πρόοδο και την εξέλιξη του Ιστορικού Δήμου Αχαρνών".
Από την πλευρά του το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ καταγράφοντας πλούσιες και ουσιαστικές δράσεις για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών, μέσω της Πρόεδρου του κας Μαρίας Μίχα, χαιρετίζει το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου αναφέροντας:
"Στο σύνολο των πολλαπλών δράσεων του ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΥ με στόχο την ανάδειξη του Αρχαίου μας Θεάτρου, κορυφαία θέση κατέχει το Φεστιβάλ, η μεγάλη επιτυχία του οποίου αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, ότι οι συνέργειες πάντοτε αποδίδουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Για πολλούς μήνες μαθητές, καθηγητές, αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου μας και το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ συνεργαζόμαστε και συνδημιουγούμε αυτό το αποτέλεσμα, με πρωταγωνιστές τους μαθητές , ώστε η πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά να λειτουργήσει ως ζωογόνος δύναμη στην τοπική κοινωνία και ειδικότερα στους νέους.
Με την παρουσία σας θα τιμήσετε τους μαθητές και θα ενδυναμώσετε τους στόχους μας."

Πιο Δημοφιλή