ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

44 χρόνια μετά, όλα όσα ήταν αιτίες αγώνα τότε, παραμένουν το ίδιο σημαντικά και σήμερα, για όλο τον ελληνισμό, για όλη την ανθρωπότητα.

Οι ιδέες που κινητοποίησαν τον ελληνισμό το 1973, πρέπει και σήμερα να μας κάνουν δυνατούς να αναζητήσουμε την έξοδο από τη δίνη των προβλημάτων που αναδύονται απειλητικά για μας και για όλο τον κόσμο. Η πατρίδα μας εξακολουθεί να διέρχεται συμπληγάδες και θα εξακολουθεί να αγωνίζεται για τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες αξίες με τότε. Σήμερα όμως ο ρόλος της είναι παγκόσμιος. Η έκβαση του δικού μας αγώνα θα είναι οδηγός για όλη την ανθρωπότητα. Σήμερα αγωνιζόμαστε ενάντια στις δυνάμεις εκείνες, που προσπαθούν να επιβάλλουν, σε όλο τον κόσμο, την ηττοπάθεια, τη μισαλλοδοξία, το ρατσισμό, το φασισμό, όλα όσα υψώνουν τείχη ανάμεσα τους ανθρώπους τους αποξενώνουν και τους καθιστούν αδύναμους. Εμείς, η μικρή Ελλάδα, που η οικονομική κρίση και το μνημόνιο την έφεραν στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, μπορούμε να δείξουμε σε όλη την ανθρωπότητα ότι στο σκοτάδι υπάρχει φως που πηγάζει από την κοινωνία μας και τον πολιτισμό της. Το Πολυτεχνείο είναι πλέον, σχεδόν μισό αιώνα, κομμάτι της Ελληνικής Ιστορίας και η μέγιστη απόδειξη ότι οι Έλληνες πάντα θα υποκινούνται από τις μεγάλες πανανθρώπινες αξίες και πάντα θα αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π . ΚΑΠΛΑΝΗΣ

Πιο Δημοφιλή