ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας συμμετείχε στον ετήσιο διαγωνισμό των Best City Awards 2017 όπου βραβεύονται οι καλύτερες προτάσεις και

πρακτικές που καθιστούν τις πόλεις ευφυείς και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών. Η πρόταση του Δήμου «Δημιουργία Υποδομών για ημερήσιο δελτίο ατμοσφαιρικής ρύπανσης» αξιολογήθηκε πολύ θετικά ως καινοτόμα και επιβραβεύτηκε κατά τη διαγωνιστική διαδικασία αποσπώντας το BRONZE βραβείο στην κατηγορία «Αειφόρος Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός». Το βραβείο παρέλαβε στην εκδήλωση απονομής που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Καπλάνης, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε «…….με την υλοποίηση αυτού του προγράμματος o δημότης θα μπορεί οποιαδήποτε στιγμή θέλει να παρακολουθεί διαδικτυακά την τρέχουσα ρύπανση αλλά και την πρόβλεψη της ρύπανσης για την επόμενη ημέρα, με γραφική έγχρωμη απεικόνιση των τιμών των ρύπων σε όλη την επιφάνεια του Δήμου, σε όλους τους δρόμους, ακόμη και μπροστά στο σπίτι του». Επίσης ευχαρίστησε τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και ιδιαίτερα τον Μηχανολόγο Μηχανικό Νεκτάριο Κουτσουράκη ο οποίος επιμελήθηκε της πρότασης. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλοι την Ελλάδα, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι που ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο των καινοτόμων προτάσεων.

Πιο Δημοφιλή