ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Ιουνίου 2017 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Μήνυμα ενότητας, ειρηνικής συνύπαρξης, συλλογικότητας, αδελφοσύνης, και  πολιτισμού έστειλαν σε όλους, οι μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης μας σε  μια πολύχρωμη εκδήλωση με θέμα «ο διάλογος μεταξύ πολιτισμών ξεκινάει με τα  παιδιά»,

που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Μητέρας το Σάββατο 10 Ιουνίου με  την συμμετοχή της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και  του κ. Σπύρου Μερκούρη, Προέδρου της οργάνωσης «Ορίζοντες – Ανθρωπιστικές  και Πολιτιστικές Δράσεις».  Η εκδήλωση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάδειξη της Ιεράς  Οδού, όπου οι μαθητές μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις ήρθαν σε «γνωριμία» με  την πόλη τους υπό το πρίσμα πανανθρώπινων αξιών όπως: εμπιστοσύνη,  αλληλοκατανόηση, ομαδικότητα, συνεργασία, πλουραλισμό και  πολυπολιτισμικότητα.  Με δρώμενα και τραγούδια υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους και των  καθηγητών μουσικής, οι μαθητές της πόλης μας πλαισίωσαν την εκδήλωση, η  οποία κορυφώθηκε με τα αποκαλυπτήρια ζωγραφιάς που επιμελήθηκαν οι  μαθητές μέσα από το δικό τους βλέμμα για την πόλη που ζούνε, για την πόλη των  ονείρων τους.  Η βραδιά ομόρφυνε και έκλεισε με την φωνή και τις μελωδίες του δημοφιλούς και  σπουδαίου λαϊκού κιθαρωδού και τραγουδοποιού Κώστα Χατζή.

Πιο Δημοφιλή