ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 09 Οκτωβρίου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

«Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας συγκροτείται από έμπειρες και υγιείς, αλλά και από νέες προοδευτικές και ριζοσπαστικές πολιτικές δυνάμεις συντονισμένες στο ίδιο σκοπό: Να κάμουν στην Ελλάδα πράξη την επωνυμία της παρατάξεως – να δώσουν στη χώρα μια νέα δημοκρατία» Ιδρυτική διακήρυξη, 4 Οκτωβρίου 1974 Συμπληρώνονται 42 χρόνια από την ίδρυση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Τιμούμε τον ιδρυτή μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και  ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ, που έδωσαν και δίνουν υπόσταση, δύναμη και προοπτική στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Με πυξίδα τις δικές μας αρχές, την δημιουργία, την ανάπτυξη, την αξιοκρατία, την αριστεία, την ανάληψη ευθύνης, την κοινωνική συνοχή, θα χαράξουμε την πορεία της εξόδου της χώρας από την κρίση αλλάζοντας ριζικά την εικόνα της Ελλάδας τόσο στην Ευρώπη όσο και διεθνώς. Όλοι μαζί ενωμένοι, για μια υπερήφανη Ελλάδα, την Ελλάδα που μας αξίζει!

       Βαρβάρα Ψυχούλα - Κοντογιάννη
  Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Β' Αθήνας

Πιο Δημοφιλή