ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 26 Αυγούστου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Αγαπητά μου παιδιά


Η ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σηματοδοτεί μια νέα ενδιαφέρουσα διαδρομή που θα σας φέρει πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας.

Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλετε, με πείσμα, προσηλωμένοι στο σκοπό σας, παρά τη ψυχολογική πίεση των πανελλαδικών εξετάσεων είχε αποτέλεσμα. Οι κόποι οι δικοί σας, της οικογένειας που ήταν στο πλάι σας και των εκπαιδευτικών που σας στήριξαν σε όλα τα μαθητικά χρόνια ευοδώθηκαν.
Συγχαίρω όλους τους μαθητές που κατάφεραν να πραγματώσουν τα εφηβικά τους όνειρα, για ανώτερες και ανώτατες σπουδές και εύχομαι να ολοκληρώσουν και αυτές τις σπουδές με επιτυχία. Ταυτόχρονα, εύχομαι να στεφθεί με επιτυχία η νέα προσπάθεια αυτών που δεν τα κατάφεραν σήμερα, αλλά και των παιδιών που έχουν αποφασίσει να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας, γιατί όλοι είναι χρήσιμοι στον τόπο μας.
Η αναζήτηση της γνώσης είναι μια όμορφη και ατέρμονη περιπέτεια.
Η κρίση που βιώνει η χώρα μας, πρώτιστα έπληξε τους νέους, όμως οι νέοι παραμένουν η ελπίδα και για αυτό περιμένουμε από σας να πρωτοστατήσετε στα επόμενα χρόνια και με τις γνώσεις, τις πρωτοβουλίες και τη δημιουργική δυναμικότητά σας να οικοδομήσουμε την Ελλάδα που ονειρευόμαστε.
Σε εσάς τους πρωταγωνιστές του μέλλοντος που ονειρευόμαστε και μας αρμόζει ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε βήμα της ακαδημαϊκής σας πορείας.

Πιο Δημοφιλή