ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 08 Απριλίου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να συμμετέχουν σε μια θεατρική παράσταση, «η περιπέτεια του ψωμιού», στο χώρο των Σταθμών,

μέσα από δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα που εξασφάλισε ο Δήμος μας για μια ακόμη χρονιά. Η περιπέτεια του ψωμιού από το σποράκι στο χωράφι μέχρι την τελική του μορφή, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για τα παιδιά.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των παιδιών για την διατροφική αξία όχι μόνο του ψωμιού αλλά και της υγιεινής διατροφής. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί και σε άλλες εκπαιδευτικές βαθμίδες της πόλης μας, νηπιαγωγεία, α΄ & β΄τάξη δημοτικών σχολείων, με μοναδικό σκοπό την ολόπλευρη απόκτηση γνώσης και ευαισθησίας των παιδιών στην υγιεινή διατροφή και στα ευεργετικά της οφέλη.

Πιο Δημοφιλή