ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 06 Απριλίου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Δήμου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προς βοήθεια των προσφύγων.

Ακόμη και συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι δυσκολίες αξιοπρεπούς επιβίωσης συνεισέφεραν από...

το υστέρημά τους συμμετέχοντας στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου μας για τους πρόσφυγες. Τα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού) παραδόθηκαν από αντιπροσωπεία του Δήμου και του Συλλόγου Εργαζομένων στο Κέντρο Διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού σημείων διαμονής προσφύγων της Περιφέρειας. Επίσης παραδόθηκαν και 200 μερίδες φαγητού που παρασκευάστηκαν από το Κέντρο Φιλίας και Αλληλεγγύης (ΚΕΦΑ). Η προσπάθεια του Δήμου για την στήριξη των βασικών αναγκών των προσφύγων είναι συνεχής και ήδη έχουν συγκεντρωθεί και νέες ποσότητες υλικού πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν και αυτές στον ίδιο χώρο.
Με εντολή του Δημάρχου συστάθηκε Ειδική Επιτροπή (που αποτελείται από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ανδρέα Λεωτσάκο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών – Αντιδήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Παντελή Πρεντάκη, τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων κ. Γιάννη Σαββίδη, τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Μορφωτικού Συλλόγου Ελλήνων Τσιγγάνων κ. Βαγγέλη Λαζαρόπουλο και την εκπρόσωπο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγίας Βαρβάρας κ. Νούλη Κωστολιά) με αντικείμενο την διεύρυνση και τον εμπλουτισμό των πρωτοβουλιών αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, ώστε με συντονισμένο και αποτελεσματικό τρόπο, Δήμος, φορείς και πολίτες της πόλης να προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια.

Πιο Δημοφιλή