ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 11 Μαρτίου 2016 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου ο ετήσιος χορός της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας ‘’Η Μεγαλόνησος’’. Τα μέλη και οι φίλοι της που πλημμύρισαν το κρητικό κέντρο ΟΜΑΛΟΣ διασκέδασαν μέχρι το πρωί με τους δεξιοτέχνες της κρητικής μουσικής Γιώργο & Νίκο Στρατάκη. 

Η βραδιά ξεκίνησε με την βράβευση, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Παντελή Πρεντάκη και την χορηγό Διευθύντρια των εκπαιδευτηρίων Λογοπαίγνιο Πόπη Ποτηριάδη, των αριστούχων μαθητών καθώς και των παιδιών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ & ΤΕΙ της Ένωσης. Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο βράβευσε τον Λεωνίδα Πλυμάκη πρώην Αντιπρόεδρο της Ένωσης, ο οποίος με τη συνολική προσφορά και αρωγή του ήταν και είναι στο πλευρό της Ένωσης και των νεότερων. Στη συνέχεια απολαύσαμε το μικρό, μεσαίο και το μεγάλο χορευτικό τμήμα της Ένωσης 

 

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους δωροθέτες που με την τεράστια συμβολή τους μας βοήθησαν να ενισχύσουμε το ταμείο της Ένωσης. Ευχαριστούμε όλους εσάς που με την συμπαράσταση και τη στήριξη σας, μπορούμε να διατηρήσουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας την πολιτιστική μας κληρονομιά.

 

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: -Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Αττικής Γιώργος Καπλάνης -Οι Αντιδήμαρχοι Αγίας Βαρβάρας Νίκος Κολιάκος & Θέμης Ντάβιος -Η γενική Γραμματέας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αργυρώ Τσουλούφα -Η αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς επιχείρησης Αγίας Βαρβάρας και δημοτική Σύμβουλος Σοφία Κοσμίδου.

 

 

 -Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Γρίβας & Μιχάλης Γιάγκας καθώς και ο πρώην βουλευτής Μανώλης Όθωνας Επίσης, με δυναμική παρουσία κόσμησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι των Αδελφών Κρητικών Σωματείων και Φορέων. Εκφράζοντας για μια ακόμα φορά το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και του συγκρητισμού, μας τίμησαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών και Πολιτιστικών Σωματείων Μανώλης Πατεράκης, ο Αντιπρόεδρος Κολυδάκης Βασίλης και ο έφορος Μανώλης Βλαχιώτης, ο Πρόεδρος Ανδρέας Κλεισαρχάκης και εκπρόσωποι του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω καθώς και του Συλλόγου Κρητών Νέας Σμύρνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης Μανώλης Ορφανός. Ιδιαίτερο συμβολισμό αλλά και τιμή αποτελεί για την Ένωση μας η παρουσία των φορέων της Αγίας Βαρβάρας, του Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου Ποντίων & Δημοτικού Συμβούλου Σάββα Σαββίδη , καθώς και της Προέδρου της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Κύτταρο Γυναικών Βαρβάρας Κλάδη.

 

 

Πιο Δημοφιλή