ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 09 Ιουλίου 2015 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το πρόγραμμα του Δήμου μας «Κατασκήνωση στην πόλη»από 17 Ιουνίου έως και 3 Ιουλίου στο 1ο  και 4ο  Δημοτικό Σχολείο. Για ακόμη μια χρονιά τα παιδιά (ηλικίας 6-12 ετών) είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τα στενά πλαίσια της καθημερινότητας και μέσα στο καλοκαίρι να αναπτύξουν τις σχέσεις φιλίας και ομαδικότητας,

την καλλιτεχνική τους έκφραση,  τη φαντασία, την καλλιέργεια δεξιοτήτων και την ενασχόλησή τους με σύγχρονα θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος  από έμπειρους και υπεύθυνους συνεργάτες του Δήμου μας, καθηγητές γυμναστικής, χορού, μουσικής , θεάτρου, εικαστικούς, παιδαγωγούς.

Η καθημερινή αθρόα προσέλευση των παιδιών στους δροσερούς αυτούς κήπους της δημιουργικότητας μας δίνει ώθηση να αγκαλιάζουμε  τέτοια ευεργετικά  προγράμματα για τους μικρούς πολίτες της πόλης μας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και των οικογενειών τους.

Πιο Δημοφιλή