ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 05 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Όπως όλα δείχνουν, σε τελική ευθεία έχει μπει το «Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο» Δήμου Αγίας Βαρβάρας. Σήμερα το πρωί,

πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας μεταξύ του Δημάρχου Γιώργου Καπλάνη, της Δρ. Ιστορίας Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δήμητρας Μόσχου και όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιακών παραγόντων για το συγκεκριμένο εγχείρημα. Όπως πληροφορηθήκαμε, μπήκαν οι τελευταίες πινελιές και αφού περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο, το «Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο» Δήμου Αγίας Βαρβάρας θα ανοίξει τις «πύλες» του για να υποδεχτεί τους πρώτους «φοιτητές» τον Οκτώβριο. Να θυμίσουμε ότι θα είναι μια δομή της Αγίας Βαρβάρας, όπου ο κάθε πολίτης ανεξαρτήτου ηλικίας και μόρφωσης, θα μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα εντελώς δωρεάν, ενώ στο τέλος της Ακαδημαϊκής σεζόν θα παίρνουν και βεβαίωση παρακολούθησης των μαθημάτων. Γεγονός είναι,  από τότε που μαθεύτηκε ότι ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ιδρύει «Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο» τα τηλεφωνήματα πολιτών στο Δημαρχείο για να ενημερωθούν πότε θα ξεκινήσει είναι καθημερινά και πολλά, ενώ αυτό καταδεικνύει, ότι η δίψα για μάθηση και πλουτισμό γνώσεων...δεν έχει ηλικία!

 

Πιο Δημοφιλή