ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 25 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Εκτύπωση

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 17 Μαΐου το απόγευμα, στο Δήμο μας το πρόγραμμα για την πρόληψη του καρδιαγγειακού κινδύνου που πραγματοποίησε το ΚΕΠ Υγείας.

Η προσέλευση των δημοτών ήταν μεγάλη, γεγονός που επιβεβαίωσε την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης δράσης. Οι δημότες ενημερώθηκαν για το τι είναι ο καρδιαγγειακός κίνδυνος και πως μπορούμε να τον προλάβουμε από τον καρδιολόγο κ. Παναγιώτη Χάικο. Από τον ψυχολόγο κ. Στάθη Παπαχρήστου του Ινστιτούτου Προληπτικής Ιατρικής, παρουσιάστηκε η ηλεκτρονική εφαρμογή Heart Score, ένα εργαλείο που διαθέτει το ΚΕΠ Υγείας για την εκτίμηση της πιθανότητας κινδύνου για καρδιαγγειακό νόσημα σε βάθος 10ετίας. Σε όλους τους παρευρισκόμενους δημότες που παρακολούθησαν το πρόγραμμα, δόθηκε η δυνατότητα για δωρεάν εξετάσεις προληπτικού ελέγχου από τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση. Η επόμενη δράση του ΚΕΠ Υγείας, ενόψει και της θερινής περιόδους θα αφορά στο μελάνωμα και την πρόληψή του.

Πιο Δημοφιλή